Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Prosím vás o pomoc :)
GTAHellsing
Zdravím vás priatelia :D
Potrebujem váš pomoc ohladom netbookov.
Po prázdninách nastupujem do prvého ročníka strednej školy a potrebujem tam jeden netbook.
Viem že vy ste experti ohladom počítačov a elektroniky a práve preto sa obraciam na vás Smile.
Takže požiadávky: Je mi jedno či je to z Inzerátov alebo z online predajní.
- Aby bol vo velmi dobrom stave !!!
- Aby mi na tom išla SuperPařba!!!
- Na farbe mi nezáleží ale aby nebola ružová :D
- Aby nebol pomalý!!
- Aby bol trošku silnejší! :D
- Cena: od 50€ do 150€ +/- 20€ :D maximálne.

Dopredu ďakujem za vašu ochotu

PS: Najlepšie by bolo zo Slovenska Smile
dpq7WImm8w
Můžeme se po něčem podívat, ale za 170€ což je v přepočtu 4,670,-(vzhledem k nynějšímu kurzu Eura) si nejsem jist jak moc dobrá a výhodná koupě to bude :D
GTAHellsing
Citácia
Detroit napsal:

Můžeme se po něčem podívat, ale za 170€ což je v přepočtu 4,670,-(vzhledem k nynějšímu kurzu Eura) si nejsem jist jak moc dobrá a výhodná koupě to bude :D

Práve preto som písal že mi nevadí keď to bude napr z Bazošu alebo tak ... len aby to bolo málo používané Smile
asthenic
Nový netbook do 170eur nekúpiš.

http://pc.bazos.sk/inzerat/38587668/P...etbook.php - negatívum, je tam XP
http://pc.bazos.sk/inzerat/39722626/A...D-HDMI.php - ak nenájdeš lepší, tak rozmýšlaj nad týmto.
asthenic
Pochybujem, že ho bude mať len pre účel školy.
caseyy_
Chodil som na počítačovú školu a tie notebooky bralo málo percento ludí. Takže neviem neviem.
GTAHellsing
Ja ntb chcem kvoli FB, SP .. proste pre zábavu keď je už velmi velká nuda a už mám odcvičené :DD Takže to nechcem kvoli škole iba pre zábavu :D a Funnky diky za radu ...
PS: http://pc.bazos.sk/inzerat/39909003/A...ne-200.php na toto čo povieš ?
caseyy_
Nemáš možnosť si za mesiac, dajme tomu dva (do októbra) zarobiť tak, aby si mal aspoň 300? Radšej by som uprednostnil notebook ako netbook.
f86
každý pochopí že netbook ---> notebook na net, môžeme byť radi že na to ide windows, nie ešte hry, na netbooku za cca 100€ spustíš tak akurát solitera ...takže koniec snom a dúfaniam.

netbook ti utiahne net možno tak že ty budeš na sp ale pokazíš hru ostatným 300 hráčom lebo budeš mať lagy jak pes
GTAHellsing
Tak potom jedno ... SP budem hrať doma... ja chcem netbook ... notebook už mám. Stačí mi keď pôjde internet Smile
Ps: Vyjadrite sa pls k tomu netbookovy čo som pridal Ten Acer Ferrari one 200
caseyy_
Ako píše f-ko. Zbytočne vyhodené peniaze. Moc tam nerozbeháš. Pustíš jednu vec a pôjdeš na 90-100%.
GTAHellsing
Citácia
eSko_ napsal:

Ako píše f-ko. Zbytočne vyhodené peniaze. Moc tam nerozbeháš. Pustíš jednu vec a pôjdeš na 90-100%.

To je jedno ... ja chcem to kvoli tomu aby som mal oporu a pocit že tam nie som " sám " :DD chcem mať vlastný a nie si požičiavať od iných Smile
f86
vyprdni sa na celý netbook, keď máš notebook, zainvestuj a kúp si tablet s windowsom, lepšie jak netbook
Bratek
Zbytečně budeš kupovat netbook když máš notebook ..
Netbooky jsou nevýkonné a sotva stačí na internet, to si radši tahej ten noťas ..
twistedTSD
Ten Ferrari One se sice zdá být fajn, ale co ten procesor - 2x 1,2 GHz a ještě s W7 64bit? To musí být hrůza ne? Do toho bych nešel.

Taky bys mohl zvážit tablet (nebo větší smartphone), sice se na tom špatně píše, ale zase jsou přenosnější a snadno se kdekoli ovládají (ntb bez myši je děs a hrůza, na myš potřebuješ rovnou plochu). Na takové to školní surfování po netu přece taky vystačí, ne?
GTAHellsing
Porozmýšlam nadtým Tabletom Smile ďakujem za rady a ochotu Smile
HelloXDmartin
100 tabletů týdně 100 tabletů týdně :-D
DJ_BOSS
heloxdmartin to uz zrusili :D a suhlasim z tym ze si kup radsej tablet moj stal cca 100eur aj viac z andrioidom a zobere to vsetko ale ciez keby som mal kupit notebook a netbook beriem radsej notebook
HeWhoMustNotBeNamed
Exie, u každýho to je asi jiný. Třeba v Ústí na ITčku nosí všichni notebooky. Není tam nikdo, kdo by neměl.
Jinak za 150€ snad nespustíš ani Windows, natož SAMP. :D
twistedTSD
Citácia
Pixel napsal:

Exie, u každýho to je asi jiný. Třeba v Ústí na ITčku nosí všichni notebooky. Není tam nikdo, kdo by neměl.
Jinak za 150€ snad nespustíš ani Windows, natož SAMP. :D

Nás na SŠ strašně lákali, že bez noťasu být absolutně nemůžeme, digitální výuka a bla bla bla, takže prakticky celá třída při nástupu nakoupila noťase za 15 litrů. V prváku a druháku jsme je ještě víceméně nosili, pak nám ale pomalu docházelo, že si jen naprosto zbytečně ničíme záda a ve čtvrťáku maximálně sem-tam pár tabletů.:D

Takže opravdu, jak kde...
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov