Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

FPS
HraseCZE
Čaute lidi, mám nový herní PC. Zase jde o hry.. FPS mi vyšplhá max na 60 u CS 1.6. Tam bych měl mít minimálně 600. Proč mi to jde tak málo? Zkoušel sem to u více her a u každé max 60 FPS. Ptám se - Kde nastavím, aby to šlo i víc jak 60?
DoMiNo
Vypni VSync pokud ti to nabízí. Např. u LoLko a Fify po vypnutí této možnosti se ti zvýší ale po přechodu se ti kouše obraz.
Navíc si myslím, že pokud ti to pod 60 nejde a máš je stálý tak buď rád :-D
lustro
načo 600 FPS ? :D
HeWhoMustNotBeNamed
Komponenty?
Wazowski
Nevim kde si vzal že bys měl mít 600fps ... Každopádně píšeš "herní pc" nechápu proč by někdo na hernim kompu chtěl hrát cs 1.6 ale budiš
Každopádně nevim proč chceš mít 600fps to mít nebudeš ani kdyby ses stavěl na hlavu (podle mě) jinak řečeno bud rád za těch 60 a neřeš to.Všichni víme že lidský oko stejně víc jak 60 nezaznamená takže nevim co hrotíš...Ted' si nejsem na 100% jistej že má oko limit právě těch 60fps ale víc určitě ne
Czipisek
60 fps je naprosto v pohodě a hratelný, 600 fps nebudeš mít ani náhodou, v každý FPS hře je hodně objektů, takže takový fpska jsou docela nemožný, vypiš komponenty který máš, popř. jestli máš integrovanou grafiku (INTEL HD) a jestli to náhodou nepouštíš na ní, místo toho abys to pouštěl na vysokovýkonnou.
HraseCZE
600 FPS v CS 1.6 kvůli deathrunu, pokud neznáš jdi na google - Komponenty - MB - GIGABYTE GA-H97-HD3 - Intel H97
RAM - Kingston HyperX Blu Red 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP
Grafika - GIGABYTE GTX 750 Ti OC 2GB
HDD - Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
Case - ASUS TA8H3 Second Edition
Procák - Intel Core i5-4590
Zdroj - CORSAIR VS650, 650W
-------------------------------------------
Víc snad psát nemusím .. 600 FPS bylo odhadem a těch 60 je na toto PC podle mě dost málo, pokud se mílím tak sorry. Ale na minulé sračce PC za 10 000kč sem měl na Cs 1.6 150 FPS.
HeWhoMustNotBeNamed
Klikni pravým na aplikaci a spusť Vysoko výkoným procesorem nvidia.
http://imgur.com/CcQgtVT
Jinak ta grafika není nějaká extra herní.. Taky co bys chtěl od grafiky za 3k Smile
Wazowski
Kompa máš dobrýho ale neni žádný mega dělo. Pokud' si na minulém pc měl 150fps tak to může být taky nastavením grafiky nastavením grafiky ve hře je spoustu faktorů spíš mi napiš kolik máš fps v jiných hrách podle toho poznáš jestli je někde chyba nebo ne. Pokud' ti jede příkladem GTA IV na 60 fps tak to neřeš... Zkus taky nastavení frapsu
Wazowski
Citácia
Pixel napsal:

Klikni pravým na aplikaci a spusť Vysoko výkoným procesorem nvidia.
http://imgur.com/CcQgtVT
Jinak ta grafika není nějaká extra herní.. Taky co bys chtěl od grafiky za 3k Smile

Pokud' vim tak v pc nemáš integrovanou grafiku ne ? Respektive podle mě určitě ne protože podle všeho má pc skládanej tak nevim ...
Ruda
600fps se dá vytáhnout, ale při víc než 400 už ti rychle odchází grafika.
Jinak, lidský oko nerozezná víc jak 60fps takže víc FPS než 60 je fakt useless ať to chceš na co to chceš.
Co jsem četl tak novější grafiky/základovky mají už nějaký omezovač FPSek nebo co, nevím jestli je to pravda, ale zkusil bych si to vygooglit pro tvojí kartu.

Já tahám CS:GO na 200-300 fps a ještě při tom skypuju,takže nevím co ti to tak brzdí., je dost možný že se mezi sebou nemá rád procesor a grafika, fakt těžko říct, musel bych u toho PC minimálně sedět.
Fellaz
Do konzole po jednom, popřípadě do configu -
fps_max 300
gl_vsync 0

A v nastavení - Video, nech prázdný čtvereček u Wait for vertical sync, Eneble HD models.
Fellaz
A další věc je jestli máš originální verzi, či stahovanou?
Další věc, na CS 1.6 nelze mít 600 FPS - NELZE.
HraseCZE
Dobře fellazi.
300 by stačilo.
Je to kvůli tomu, že Deathrun je FPS mod - Resp. čím větší FPS tím větší " Rychlost " v bhopu. s 60 Sem hodně pomalý. Nejde o to abych rozeznal rozdíl, jde o to že 60 FPS je pro mě málo. Neříkám že mám buhví jaký dělo ale kapku her to zvládne. Mám Non-Steam. Na steamu těch 60 FPS je normal.
HraseCZE
Ok vyřešeno - Pravym na plochu - Ovládací panel NVidia 3D nastavení a Výkon. Můžete lock díky za pomoc
asthenic
Wazowski nechápem, prečo by nemohol hrať jedna.šestku na hernom PC? To už každý musí hrať nové hry ako Battlefield a podobné blbosti? Rozmýšlanie úroveň retarda.

http://cs-davco.estranky.sk/clanky/ak...-ping.html
Wazowski
Citácia
funnky_ napsal:

Wazowski nechápem, prečo by nemohol hrať jedna.šestku na hernom PC? To už každý musí hrať nové hry ako Battlefield a podobné blbosti? Rozmýšlanie úroveň retarda.

Já sem neřek že nemůžu taky si to někdy zahraju i když ani zdaleka nemam kompa jako on... Prostě si jen myslim že mít takový dělo tak 1.6 JÁ osobně nehraju
asthenic
Citácia
Wazowski napsal:

Citácia
funnky_ napsal:

Já sem neřek že nemůžu taky si to někdy zahraju i když ani zdaleka nemam kompa jako on... Prostě si jen myslim že mít takový dělo tak 1.6 JÁ osobně nehraju

Lenže práve to slovíčko "osobně" nikoho nezaujíma. :D
caseyy_
Také nápady. Má herný PC tak nebude hrať 1.6. Strč si osobné nápady vieš kam. Máš síce málo, ale čo já viem. Mne nešlo pustiť CS 1.6 pod Nvidiou. Proste to pustí / m len na Intel HD.
Fellaz
Zamkněte toho Wazovského i s toudle témou.*11*
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas