Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problém s torentom
RSpire
Zdravím, mam problém. Stiahol som si hru cez torent no po stiahnutí mam v zložke iba tieto súbory: 65 súborov a ďalšie dva *.nfo a *.sfv ako vidno na obrázku dole.

A teraz neviem kde je problém, či na nainštalovanie potrebujem k tomu nejaký program, alebo nastala chyba v sťahovaní, alebo je to proste celé chybné a neoplati sa mi to sťahovať znovu?

ďakujem za rady Smile

Tu je screen:

img.tpx.cz/uploads/trabl.png

Problém vyriešený, súbory som otvoril pomocou programu 7-ZIP
Upravil RSpire dňa 29.07.2014 20:06
nuT_
Zkus to otevřít ve WinRaru nebo 7-Zipu.
Skiper
Tiež sťahujem odtial. Kto nie,že? Toto sa mi tiež pár krát stalo. Hovorím si, že nastala chyba,stiahnem znovu. Ale po druhom stiahnutí to spravilo znovu. Nebol tam súbor. Exe/setup. Proste nič cez čo by to malo fungovať. Potom som stiahol iné a šlo to.
Takže tí ostáva stiahnuť niake iné.
Wazowski
K tutomu ti neporadím ale jen ti poradim že než to potvrdíš a zčneš stahovat počkej si a koukni se jaký soubory v tom torrentu přesně sou.Je vidět že instaluješ přes Deamon tools takže potřebuješ soubory .iso
Teda aspon já to tak dělam a když vidim soubory tutoho typu tak je raději nestahuju protože se bojim právě tvojí situace a to že mi to nepude nainstalovat respektive že to nebudu umět
img.tpx.cz/uploads/hhhshhehhshh.png
RSpire
Problem vyriešeni, ďakujem moc za rady!
vedel som že týpci zo superparby mi poradia :D
Chcel som dať na skúsenosť Skipera a s možnosťou ešte niekde to spúštať som nerátal, ale nakoniec som to spustil v 7-ZIP na ktorý som zabudol, takže diky Nutrix9
Wazowski, tiež dakujem za radu Smile

Hm, a ozaj, nedáte mi nejaký tip na hru? Rok vydania 2006-2009 ?
dpq7WImm8w
Zde nepodporujeme warez, takže tento topik zamykám.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%