Informácie o serveri
Čítať tému
Lagy.
|
|
Greplik |
Pridané 21.08.2014 09:26
|
Príspevkov: 301
Založený: 12.08.13
|
Zdarec. Mám takový problem, no prostě se mi seká hra. Nejsou to nějaké megalagy právě že jen tak vterinove záseky. A vůbec nevim co s tím. Zkoušel jsem reinstall gta a dělá to i po reinstallu winů. Internet mám dobrý. Nějaké rady ? Šup sem s nima. Dá se to s nima hrát ale dost mě to štve. +ještě máte nějaké zaručené rady jak zrychlit pc ? Reinstall až poslední možnost, zkoušel jsem nějakej ten ccleaner. Předem díky. |
|
|
yaroush |
Pridané 21.08.2014 09:39
|
Príspevkov: 1326
Založený: 11.11.12
|
odinstaluj z PC kraviny co nepotřebuješ projeď PC ccleanerem, vyčisti registry. v CCleaneru vypni VŠECHNO co se zapíná při startu PC. nech pouze antivirus a skype(icq) stáhni si smart defrag 3 a defragmentuj HDD (pozor při instalaci, ať se ti tam nenainstalujou kraviny okolo který nepotřebuješ) až to doděláš, tak PC vypni oddělej dekl, a vyfoukej prach. Nejlíp kompresorem.Pokud nemáš tak ústy. Je to humus, ale občas se to udělat musí. Vysavačem se k tomu nepřibližuj(statická elektřina). Napiš pak jestli je to lepší |
|
|
Rap |
Pridané 21.08.2014 11:07
|
Príspevkov: 585
Založený: 22.08.13
|
Vypni v PC procesy, které nejsou důležité k používání. Zkontroluj antivirus a windows jestli se nedělají nějaké aktualizace. Vypni programy, které jsou zbytečné např. skype zabírá moc místa v procesech. A pokud ho během hry nepoužíváš je zbytečný. |
|
|
Livik7 |
Pridané 21.08.2014 11:57
|
Príspevkov: 180
Založený: 05.09.13
|
Citácia Tumik napsal: Ccleaner je snad jeden z programů, kterej ti nevyčistí potřebný programy D Jinak k tématu -- jak psal yaroush vyfoukej prach -- Ten tam dělá největší bordel Popřípadě se podívej antivirem jestli tam nemáš nějakej "vir" |
|
|
Tom14 |
Pridané 21.08.2014 12:01
|
Príspevkov: 930
Založený: 28.04.14
|
Nemáš problém spíše s internetem? Že ho máš prostě pomalejší, vše nemusí být počítačem |
|
|
Greplik |
Pridané 21.08.2014 16:18
|
Príspevkov: 301
Založený: 12.08.13
|
Takže dík za rady ale jsem teď zase pryč, takže to nemůžu zkusit ale zodpovim na na něco. Tu defragmentaci zítra zkusím a ty fpska taky. Prachem to asi nebude pravidelně notebook čistím, a poznám to tak že se mi prehřívá ale nelaguje. Internet asi taky ne, protože např. Hraju codko mp a u toho volám přes skype a prohlizec taky zaplej a ani jeden zásek. Ale dík za rady a zítra zkusím ty fpska a defragmentaci. |
|
|
twistedTSD |
Pridané 03.09.2014 15:24
|
Príspevkov: 1317
Založený: 24.02.11
|
Neaktivní/vyřešeno. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa