Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Sekání GTA SA ?? WTF
Manik999
Zdravím, od včerejška 29.8 2014 mám dost divný problém, hra se mi seká a pomocí frapsu jsem zjistil že jede od 30-60 FPS max.
Hra je pak nehratelná pro někoho kdo má pořád 100FPS+.
Využití paměti a procesoru je malé kolem 30%, tím to asi není.
Jak už jsem psal hra se mi nikdy nesekala tak nechápu jak se mi může 9 let stará hra sekat.
Můj PC:
GPU: Nvidia GTX 560Ti 1,5GB DDR5
Procesor: Intel core i3 3,3GHZ
8GB ramky 4+4 od Kingstone
1TB hard disk

Víc toho asi nebude potřeba napsat, budu moc rád za každou radu, co si mám z gta smazat a čím to asi je, předem děkuji.
Manik999
Zrušený účet
Asi nejsi sám, kdo má lagy a seká se mu hra, mě se to taky seká a mnoha dalším hráčům taky. Já si myslím, že to bude ještě doznívání po tom útoku na SP.
NYPD_ONDAJEE
čo by som dal ja za 30 FPS... ja som bol rád keď som mal 15... :D no poradím ti skús si vyčistiť pc pomocou programu Ccleaner.. možno ti tam nejaké registry robia bordel
Manik999
Citácia
Gigush napsal:

Asi nejsi sám, kdo má lagy a seká se mu hra, mě se to taky seká a mnoha dalším hráčům taky. Já si myslím, že to bude ještě doznívání po tom útoku na SP.

Vím že jsou lagy, ty mě taky dost štvou, ale já myslel sekání hry, ne lagy internetové
Mixer
Taky mi ted nejde tocit jako pre par dny jsen tocil bez lagu na 60-70 fps a ted mam kolem 30 fps :Dd nechapu
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
nuT_
Použij program Malwarebytes Anti-malware, třeba se ti PC zaneřádil nějakýma šmejdama.

//:D Já jedu pořád na 80-100 FPS, ale mám zase problém s pingem...
Manik999
Citácia
Nutrix9 napsal:

Použij program Malwarebytes Anti-malware, třeba se ti PC zaneřádil nějakýma šmejdama.

//:D Já jedu pořád na 80-100 FPS, ale mám zase problém s pingem...
Ted když jsou lagy serveru tak mají problémy s pingem všichni, normálně mám 20-40 ping ale ted mi to skáče až na 80
nuT_
To jo, ale já mám problém i v jiných hrách, tudíž se to pro mě stává prakticky nehratelne, mám na nic internet.
Manik999
Takže nic nepomohlo, defragmentoval jsem disk, projel PC antivirem, vyčistil malware, prostě všechno jsem vyčistil, takže to bude asi prachem v bedně, všiml jsem si že můj PC poslední dobou dost hučí a teploty GPU dosahují až 75 Celsia, budu to muset vysát, kdyby to nepomohlo, tak už jen snad reinstalace Winu
Respy
Ak ti GTA SA zahrieva GPU na 75°C tak to je dosť na nič. Vysaj ten pc.
Manik999
Citácia
Respy napsal:

Ak ti GTA SA zahrieva GPU na 75°C tak to je dosť na nič. Vysaj ten pc.

Už je to v poho, můžete to locknout, stačilo nainstalovat novější ovladače na GPU, třeba NFS most wanted 2012 na ultra jelo jen na 15FPS a ted všechno jede v poho na 60FPS a gta zas na 100FPS+ Smile)))
twistedTSD
ok
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas