Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

lenovo - nefunkčné USB 3.0
Tearsko
zdar, mali ste niekto tento problém s lenovo notebookmi ? Naištaloval som w7, ovládače, všetko ako má byť, USB 3.0 som nerozbhehal, skúšal som naozaj všetko, rôzne rady z lenovo fóra , drivery, aktualizacie a nič.
Nainštaloval som win 8.1 ( tiež legálny) a problém je rovnaký, USB 3.0 port jeden ani druhý nereaguje, USB 2.0 port ide v poriadku.
KeepSmilling
Máš to v záruce ? Jestli ano asi bych donesl do servisu. (Ale tak já nejsem technik no :D )
Tearsko
No mám ho doma asi 4 dni takže tak :D reklamácia a dovi dopo.
Najnovšeie to napíše že zariadenie nebolo rozpoznane a to mi písalo aj na W7...niektore zariadenia ani len nezobrazilo že ho vobec zaregistrovalo .. seru nato
Skiper
Ja mám tiež Lenovo a USB 3.0 mi ide v pohode.Daj to radšej do servisu ak hovoríš,že ho máš len 4 dni. :D
Tearsko
Ešte som dal aktualizovať win , ak nepôjde tak reklamujem. Podobne prípady som čítla na nete, u jedneho bola chybná doska, u druhého to opravil aktualizacia
Yamamoto
Hale, měl jsem stejnej problém , pak jsem windows přeinstalovat na verzi , která si sama hledá ovladače nic jiného mi totiž nepomohlo.
Tearsko
aká to je verzia? kuknem to
Yamamoto
To ti nepovím jelikož jsem to dostal ze zoufalství od kámoše na CD jediné co ti můžu říct tak to byla cracklá verze :D :D :D.(nekamenovat prosím)
twistedTSD
Myslím, že W7 i W8 si ovladače při instalaci najde. Jak jsem psal v SB, prostě bych to hodil na reklamaci. Není možné, abys tam nainstaloval dva čisté systémy a USB nefungovalo.
Tearsko
na linuxe som to kukal, nahodilo mi chyby na oba porty a keď som si ten výpis vyhladal na nete tak som zistil že je to zobrazené pri chybnom zariadení . Takže windowsom to nieje , idem reklamovať , môžte Lock!, diky
twistedTSD
ok
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas