Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pomoc
M3rt4n
Ahoj nevím co stim ale kdyz zapnu samp a chci se pripojit na server tak je bila obrazovka a pak mi naskoci singplayer co stim? Děkuji
Rosta
Máš naistalovaného nového klienta? a vše co k SAMP potřeuješ? Jinak taky nezapínej SAMP hned jak se ti načte plocha když zapneš PC. (občas se mi to taky stalo prave z tohohle duvodu). Jelikož PC ještě třba uplně nenaběhlo , no záleží asi taky na výkonu. Každopádně zkontroluj vše ohledně SAMP a klienta. a Když to nepomuže tak ti jedině poradím přeinstalovat SAMP.
Zrušený účet
Pokud ti ani to, co napsal Rosta nepomůže, tak si jdi do složky Users-Dokumenty a tam je GTA San Andreas to otevři a uvidíš tam složku gta_sa.set, tak tu vymaž a zkus pustit hru. Budeš mít sice jinačí rozslišení, ale to si potom nastavíš znovu.

//Edit: Ještě rada od Yamamota, před tím, než uděláš to co jsem ti napsala já, zkus si stáhnout jiný crack.
Upravil Zrušený účet dňa 11.09.2014 15:30
M3rt4n
uvidíme tu slozku jsem dostranil no soubor :D a nepomohlo ted skousim crack ..
GTA zapinam napr ted.. kdyz vse nabehne Smile a mam Quad dore intel a gtx650 ti boost Smile vse nabyha hned Smile
Rosta
A nemáš tam ještě třeba nějaké skiny aut apod... (či nějaké mody?) ?
Tress
nikdo nebude nikomu psat xD nejsem slepej :D

presouvam do pc poradny :D
Delux
Citácia
Rosta napsal:

Máš naistalovaného nového klienta? a vše co k SAMP potřeuješ? Jinak taky nezapínej SAMP hned jak se ti načte plocha když zapneš PC. (občas se mi to taky stalo prave z tohohle duvodu). Jelikož PC ještě třba uplně nenaběhlo , no záleží asi taky na výkonu. Každopádně zkontroluj vše ohledně SAMP a klienta. a Když to nepomuže tak ti jedině poradím přeinstalovat SAMP.

Odborník jak víno, rovno mu napíš nech kúpi nový PC do boha.
Stiahni si iný crack
FLAPS
Zlý crack, neviem čo tu riešite, keď stačí napísať dve slovíčka. :D
TimG
Presne tak, ja keď som si inštaloval verziu 2.0 tak som mal tiež ten problém. Stačilo iný crack, ako už bolo povedané. Smile
dpq7WImm8w
Boha, kolikrát to tu po něm ještě zopakujete? Jako kdyby to nestačilo napsat od jednoho Facepalm
twistedTSD
Považuji za vyřešené.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas