Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Lagy v určitých miestach
saftySR
Zdravím, keď hrám GTA tak v niektorých častiach mapy ako je Idlewood, Willowfield atď.. Mi to strašne laguje nie ako ping ale normálne hra. Mohli by ste mi poradiť čo s tým ? Žiadne grafické prídatky do hry nemám.
Ruda
Jaký máš PC? Vím že když sem hrál u strejce na starším PC, tak všude to bylo v pohodě ale v LS mi to sekalo jak cíp.
saftySR
Počítač mám dobrý je iba rok starý vo výkone počítača pravdopodobne nebude problém.
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/bandicam 2014-09-14 17-58-27-916.jpg
Ruda
To by měl zvládat všude totálně v pohodě. Co takhle zkusit jinou verzi GTAčka? Prostě stáhnout jinej soubor. Měl si to tak vždycky nebo to někdy začalo?
saftySR
No začalo mi to pred mesiacom dnes som si stiahol nové GTA inú verziu a stále to robí.
FleX_
Já som mal raz problém taký že všetko mi išlo mestá , dediny no len v SF mi nešla časť pri telocvični SF vždy mi to tam seklo a padla hra. Preinštaloval som GTA a išlo mi to pohode ale keď ty vravíš že si preinštaloval skús iný crack.
RiX
Mám uplně to stejný, taky mám strašné FPS dropy na tom mostě, když jedeš z Dillimore směrem od VW ( ta křižovatka ). Důvod toho, proč to tak laguje je špatná verze GTA, která si (nějakým způsobem) nerozumí s tvým počítačem. Zkoušel jsem verzi, kterou jsem měl na starém počítači, kde to jelo v pohodě si dát na nový. Na novém to v těch místech lagovalo. Stáhl jsem pak nějakou verzi, co mi na ten nový šla a jen tak jsem to vyzkoušel na starém. A co bych nečekal, na starém to lagovalo :D.
Zkrátka musíš zkoušet jiný verze GTAčka, jestli tě to omezuje ve hraní hodně. Mě jakožto hráči, co rád závodí to celkem vadí, nicméně neni to až takový nesnesitelný, protože to je většinou jen na chvilku než si z těch 90 FPS zvyknu na 15 :D
twistedTSD
Přesně v těchto místech jsem míval už dávno problémy také. Už si bohužel nevzpomínám, zda jen na slabém PC nebo i silnějším notebooku a zda jen v MP, ale já se s tím nějak smířil. Možná pomůže verze GTA, možná tam Atomas spáchal nějaké "nepřístojnosti", těžko říct. :-)

Neaktivní/vyřešené. Kdyžtak se mi ozvi.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov