Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Určité části se sekají.
Patris
Zdravím.
Jak už vyplývá z názvu předmětu tak mám problém že jedu po SA a v určitých místech se mi hra začne neuvěřitelně sekat a já neznám příčinu.Nejčastěji mi to dělá v LosSantos uprostřed města a já vůbec netuším co s tím může být. Zatím jsem moc pečlivě nehledal ale ptám se protože je možné že už s tím má někdo zkušenosti a nebo jestli to není grafickou kartou.

Děkuji za nápady a vyjádřeni.
Mixer
Nejsi jedinej mě to seka u janciho benzinky a na rally jak jedes pres farmu do toho města myslim že blueberry taky by mě zajimalo proč ?
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
twistedTSD
No tvým PC jako takovým to patrně nebude, nejsi jediný s podobným problémem, dokonce i já jsem jej dříve zaznamenal...Mimochodem, jaké má tvůj PC parametry?

Citace
PACHET napsal:

Nejsi jedinej mě to seka u janciho benzinky a na rally jak jedes pres farmu do toho města myslim že blueberry taky by mě zajimalo proč ?

Nad Blueberry vždy bývalo dost objektů/hráčů. Tuším, že jsou tam např. interiéry domů (více info by věděl Atomas).
Patris
Citace
twistedTSD napsal:

No tvým PC jako takovým to patrně nebude, nejsi jediný s podobným problémem, dokonce i já jsem jej dříve zaznamenal...Mimochodem, jaké má tvůj PC parametry?

Citace
PACHET napsal:

Nad Blueberry vždy bývalo dost objektů/hráčů. Tuším, že jsou tam např. interiéry domů (více info by věděl Atomas).

System Information
Windows 7 Ultimate 64-bit
AMD Athlon(tm) II X2 260 Processor (2 CPUs), ~3.2GHz
4096MB RAM
používám DirectX 11
Display Devices
Grafika: AMD Radeon HD 5670
Paměť grafiky -Displej Paměť: 2297 MB
    -Vyhrazená paměť: 505MB.
     -Sdílená paměť: 1791 MB
Patris
Už jsem asi zjistil čím to je. :D měl jsem rozlišení v HD kvalitce (y) a to mi můj monitor moc nežral tak se sekal :D
twistedTSD
Je zvláštní, že by to bylo monitorem, ale beru teda za vyřešené.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%