Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

ntb
Dapunisher_
Myslíte že dobrá kupa čito nový za 200€ ?

http://tpd.sk/katalog/detail/?detail=...oCv_Hw_wcB

//upraven odkaz.
Upravil/a dpq7WImm8w dne 14.10.2014 17:37
Skiper
Ešte viac sa to nedá roztiahnúť?
Vole si kúp niečo za 400-500eko a nie tu pozeráš čo najlacnejšie noťasíky
dpq7WImm8w
Komentoval bych to asi nějak takto
Citace
Proč to zakládáš znovu?

+ dodám fakt co napsal již Skiper, nekupuj si šity za 200€.. vyhodíš peníze a z koupi budeš tak akorát naštván(slušnější slovo mě nenapadlo) protože se ti jenom Windows bude bootovat 5 minut.. né li víc.

A PŘÁŠTĚ SI TEN ODKAZ NĚJAK UPRAV..
Dapunisher_
Ale niesom na tom finančne najlepšie zato hladám lacnejšie jasné že keby mam € tak kupim lepší ..
EspantoniusCZ
No docela dobrý
Tearsko
ak potrebuješ notebook na samp web a nejaký ten word tak to úplne stačí .. časom to bude horšie a horšie a budeš viac riešiť notebook ako ho používať ale keď máš malý rozpočet radšej si kúp stolný
Freezy123
Ja mam stolny skladany celkem kolem 600 E a som spokojny *COOOOL*
Tearsko
Citace
Freezy123 napsal:

Ja mam stolny skladany celkem kolem 600 E a som spokojny *COOOOL*

táto informacia určite pomôže niekomu kto má 200 € že ty máš skladaný za 600 € ... *Tu sem* Good job!*!*
Freezy123
Tak len vravim Mal som NTB taky kolem 200 E ale stale tam bolo niečo naa repair tak som ho predal za 50 E a kupil som si stolny nieje nad stolny NTB je na internet nie na hry Smile ...
f86
Citace
BTears napsal:

ak potrebuješ notebook na samp web a nejaký ten word tak to úplne stačí .. časom to bude horšie a horšie a budeš viac riešiť notebook ako ho používať ale keď máš malý rozpočet radšej si kúp stolný

čierny, ja som si spravil prieskum kolko cca investujem do nového pc a vyšlo mi 1500€ a to som pozrel len procak, grafiku, ramky a dosku :D

samozréjme minimálne 6 jadro, 3 gigova grafika 256+ zbernica a 32 giga ramky :D :D
Freezy123
f86 Načo ti je taky PC heheheee
f86
Citace
Freezy123 napsal:

idem hackovať NASA :D

ale nie, zober si že už teraz sú na hry požiadavky 6 jadro, 2 giga grafiky a 16 giga ramky... takže čo bude o pol roka ? Myslím už dopredu
Skiper
Citace
f86 napsal:

Citace
Freezy123 napsal:

idem hackovať NASA :D

ale nie, zober si že už teraz sú na hry požiadavky 6 jadro, 2 giga grafiky a 16 giga ramky... takže čo bude o pol roka ? Myslím už dopredu

O pol roka budeš mať NTB na celú izbu :D
Čo ho budeš mať tak vybavený.
Freezy123
Potom zahackuj aj mne niaky Triskač na mesiac Nemůžu
twistedTSD
Jakože máš nabídku mít za 200 € tenhle Acer? Pokud jo, pak za ty prachy asi nic moc lepšího neseženeš. Je docela dobrý...až na grafiku, ale noťasy se solidní dedikovanou grafikou jsou cenově jinde. Každopádně počítej, že důstojně si na tom zahraješ fakt jen ten SA:MP...Ale měl jsi to vložit do původního topiku, ne zakládat nový.

A pro ostatní - myslím, že zakladatel ví sám nejlépe, kolik může za noťas dát.;)
Dapunisher_
už ho mám :D uvidím čo to bude časom Smile
dpq7WImm8w
Citace
Dapunisher_ napsal:

už ho mám :D uvidím čo to bude časom Smile

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů