Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Neustále vypínanie notebooku.
Yamatino108
Zdravím,dnes som si priniesol PC so servisu kôli prečisteniu od prachu.Išiel mi dve hodiny a potom sa mi vypol.Vypínal sa mi aj predtým,ale to bol interval 20.minut.Preto tu žiadam vás,ktorí by mi s tým mohli pomôcť.Jedná sa o 5.ročný notebook.Ak budete niečo potrebovať pokúsim sa dodať.Teraz to vypínanie je interval každú hodinu.
Upravil/a Yamatino108 dne 18.10.2014 12:09
dpq7WImm8w
No, pokud to začalo dělat po přinesení ze servisu, obrátil bych se právě na ně, že po jejich zásahu do počítače nefunguje tak jak má, zaplatil jsi jim za práci, tak ať se snaží... osobně si myslím, že to dělal nějakej dobrák a něco Ti zmršil právě při tom čištění..
RiX
A teploty máš v pohodě? Zkus si stáhnout program, který ti je bude ukazovat. na mém starém PC se mi stalo to, že mi při jeho čištění poškodil čip měřící teplotu CPU a ikdyž jsem měl vše v poho, tak PC viděl 90°C a restartoval se.
twistedTSD
Pokud to způsobil zásah servisu (a předtím byl mimo zaprášení v pořádku), tak jim to přinesu ať si to vyřeší oni, ne?

Jinak, moc ses o tom vypínání nerozepsal.
f86
tiez len potvrdzujem, cistil som si desktop lebo bol cely zapraseny, celu bednu som vyhadzal, naozaj celu a pri spatnom zapajani som prehodil napajacie kable na dosku a pri zapinani sa mi restartoval a vypinal sa...

kable som prehodil a vsetko fachalo jak predtym
Mia_
jeb nato vyhod ho do koša aj tak si lama
Yamatino108
Citace
twistedTSD napsal:

Pokud to způsobil zásah servisu (a předtím byl mimo zaprášení v pořádku), tak jim to přinesu ať si to vyřeší oni, ne?

Jinak, moc ses o tom vypínání nerozepsal.

Tiež sa mi predtým vypínal,ale to bolo každých 20.minut hodím sem teploty.Tiež sa mi docela prehrieva.
//edit:Hádžem teploty:img.tpx.cz/uploads/teploty.png
Upravil/a Yamatino108 dne 18.10.2014 12:41
HeWhoMustNotBeNamed
86°c nediv se. :D
Yamatino108
Citace
Pixel napsal:

86°c nediv se. :D

No,a to som si ho včera zobral zo servisu.Kôli tomu prečisteniu od prachu:D
Môžete locknúť.Pôjdem to reklamovať kedže mi to sedí,že to asi neprečistili.
Upravil/a Yamatino108 dne 18.10.2014 16:57
dpq7WImm8w
Zamykám tedy.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%