Informácie o serveri
Čítať tému
LoL problém
|
|
Link |
Pridané 02.11.2014 13:25
|
Príspevkov: 108
Založený: 14.12.13
|
Čauko, Mám problém se stažením aktualizace LoL. Normálně se mi to stahuje a najednou se to zastaví na 84%. Zkusil jsem to restartovat a znovu se to dostalo k 84% a znovu to přestalo. Co mám dělat? Děkuji. PS: Vždy se to zastaví na 278MB Screen: https://img.tpx.cz/uploads/sadsdasad.png PS: Ono se to posunuje o 1% po chvíli ale MB se nesnižují a Rychlost nezvyšuje EDIT: Už sem to vyřešil prosím Lock |
|
|
SKNxRaptoRx |
Pridané 02.11.2014 21:11
|
Príspevkov: 380
Založený: 03.09.12
|
Ahoj, Odporučoval by som chvílu počkať mne to napr. zastavuje na 33% a potom to ide, ale ak si to už skúšal a s inou aktualizáciou si takýto problém nemal tak vyskúšaj tieto kroky 1. Pochybujem ale skontroluj či máš miesto na disku 2. Keďže každy vie že LoLko netreba bugovať, ale ono si vystačí samo tak skus hore pri krížiku dať tie 2 ozubené kolieska a tam zvol tlačítko "REPAIR" a počkaj 5-10min potom zatvor celé LoLko a skus to znova |
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 05.11.2014 21:39
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Kdyby jsi se orientoval trochu prostředím, tak vedle té doposuď stažené velikosti máš v závorce rychlost a pokud je tam 0 tak se logicky nic stahovat nebude. Updaty lolka jsou občas celkem pomalé vzhledem k přetížení serveru, takže bych to zkusil zapnout a nechat co to udělá.. ne to po 10ti minutách vzdát. Mimoto, vyřešeno - zámek. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
20 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články