Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Java, java,java
Ragnar
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat na tenhle problém, většinou to je, když rozkliknu něco na forum nebo treba na jinych strankach ---> img.tpx.cz/uploads/asjfjakfg.png

Když jsem zkoušel to updatnout, tak mi pak ani nešel otevřít žádnej prohlížeč, nevíte, jak udělat, aby se mi tohle neukazovalo? Javu jsem taky odinstaloval.
Franta95
Kdyžtak vyzkoušej různé verze javy, nemusíš stahovat tu nejnovější, ale můžeš zkusit třeba 2. nejnovější atd... Navíc tohle se mi zdá spíš jako nějakej vir. Java by ti nutnou aktualizaci nehlásila takhle a taky jak je to napsané, dneska dost používaný trik, vyskočí ti tabulka, že musíš něco aktualizovat, jinak hrozí tohle a tohle. Spíš bych projel PC antivirem nebo zkusil přeinstalovat prohlížeč (jestli to je vir, tak bude nejspíš někdě ve složce s prohlížečem a po odinstalování smazat celou složku, kde prohlížeč byl + všechno nastavení - tím by se měl teoreticky smazat ten vir, ale může být i jinde v pc).
HeWhoMustNotBeNamed
Ta stránka, ze které je ten alert není javy. Je taky vidět, že jsi si do PC nainstaloval hodně s prominutím sraček, viz. počet blocknutých reklam. Doporučuju to smazat, tohle nic není, jen z nějakého fake serveru něco stáhneš a ještě víc Ti to dodrbe PC.
dpq7WImm8w
Citace
Pixel napsal:

Ta stránka, ze které je ten alert není javy. Je taky vidět, že jsi si do PC nainstaloval hodně s prominutím sraček, viz. počet blocknutých reklam. Doporučuju to smazat, tohle nic není, jen z nějakého fake serveru něco stáhneš a ještě víc Ti to dodrbe PC.

Tady smaž zbytečný rozšíření z chromu: chrome://extensions/
Ragnar
Ok smazal jsem to, a zatim od tý doby se mi to neukazalo, tak dík a lock CAW.
HeWhoMustNotBeNamed
CAWEZ Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas