Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA- SA-MP
ScOoByk
Ahojte, mám takový problém. Včera mi odešel monitor a od té doby, co používám provizorní starý, tak mi nejde spustit multiplayer. Když jsem měl ještě LCD monitor, tak nebyl žádný problém a teď najednou to nejde spustit. Když se chci připojit, tak v pohodě dám connect, ale nic se nespustí. Pouze se asi na 2 sekundy objeví načítací kolečko u myši, ale nic jiného. Děkuji za nápady Smile
//edit: připadne mi to jako kravina s tím monitorem, ale nedá se nic dělat. Prostě od té doby to nefunguje ;)
Upravil ScOoByk dňa 10.11.2014 22:16
Geroj
Pokial je "provizorný" monitor menší/večší tak bude problem s rozlíšením.. musím vymyslieř ako ho zmeniť bez toho aby si zapol hru Smile zkús google.. nejaky config nastaviť a určite to pojde.
ScOoByk
Okej zkusím Smile.
DoMiNo
jdi do gta user files a smaz gta_sa.set myslim ze tam neco takoveho je, pak si to nastavis znovu a sam
ScOoByk
Okej díky za rady Smile jak dorazím domů ze školy, tak se do toho pustím Smile
rikardo
skus spustit single. to by ti melo nakopnout pak tam si jen nastavis rozliseni (tak jsem to delal ja kdyz jsem mel stary monitor).
ScOoByk
Citácia
DoMiNo napsal:

jdi do gta user files a smaz gta_sa.set myslim ze tam neco takoveho je, pak si to nastavis znovu a sam

Pomohlo Smile děkuji a můžete Lock!
dpq7WImm8w
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%