Informace o serveru
Číst diskuzi
[docela SPĚCHÁ]HUD v ****!
|
|
andyyzz |
Přidané 14.11.2014 21:10
|
Založený: 07.03.14
|
Ahojky. Potřeboval bych rychle poradit, mám problém se SAMPEM a zítra bych si už chtěl zahrát normálně. Dnes ráno jsem se rozhodl si zpestřit hru přidáním HUD modu (změní vzhled mapy, zobrazení toho bloku vpravo nahořes penězi, WL, životy). Ten jsem si přidal úspěšně. Dále jsem nainstaloval skin na vozidlo (změní vzhled vozidla). Ale při instalaci automatickým instalátorem (z ruského webu) nastaly problémy. Během instalace instalačka spadla a automatický deinstalátor jsem nenašel tam, kde měl být. Pokusil jsem spustit SAMP ale v půlce načítání mi to spadlo a hodilo mi nějaký error. Potom jsem dělal vše co mohl. Zkoušel jsem přeinstalovat SAMP, celou hru, přidat jiný HUD, atd.. Trvalo to celý den. Večer se mi podařilo hru spustit. Ale... vydadalo to takto: Já už nevím, co mám s tím dělat, došly mi nápady. Obracím se tedy sem, doufám že vás něco napadne nebo máte podobné zkušenosti. Díky moc. |
|
|
DoMiNo |
Přidané 14.11.2014 21:23
|
Založený: 25.04.12
|
Zkus smazat gta_sa.set v Documents\GTA San Andreas User Files |
|
|
andyyzz |
Přidané 14.11.2014 21:27
|
Založený: 07.03.14
|
Díky DoMiNo, ale nepomohlo to. EDIT// Ale pomohlo něco jiného. Poté, co jsem chvíli relaxoval u zakázaných videí, *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*a potom se chvíli díval na screen, napadla mě jedná věc. HUD mod byl napůl odinstalovaný. Proto jsem ho nainstaloval znovu, a vida! Všechno OK. Omlouvám se za potíže a poprosím o archivaci, snad to ještě někomu pomůže. Upravil/a andyyzz dne 14.11.2014 21:33 |
|
|
DoMiNo |
Přidané 14.11.2014 21:33
|
Založený: 25.04.12
|
Tak mě napadá zkus obnovit složku Rockstar games do doby, kdy to bylo v pohodě http://ctrlv.cz/u1NU |
|
|
f86 |
Přidané 15.11.2014 23:32
|
Založený: 22.10.12
|
po tom co vsetko ohladom gta sa vymazes restartni pc a pri instalacii noveho gta sa to nainstaluj do svojej vytvorenej zlozky, automaticky to instaluje do c program files rockstar games gta san andreas. takze si ty vytvor v programfiles zlozku gta sa a pri instalacii v tom cielovom riadku tu zlozku vyhladaj a tam to nainstaluj |
|
|
f86 |
Přidané 16.11.2014 00:09
|
Založený: 22.10.12
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?