Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

W8 na W8.1
Skiper
Zdar.

V poslednej dobe ma dosť často otravuje aktualizácia Windowsu 8 na W8.1
Vyhodí to dialóg, ktorý sa nedá zrušiť.Jedine aktualizáciou na W8.1
Dnes mi ani dialóg neukázalo, ale rovno aktualizovalo na W8.1 bez môjho povolenia.Ale zrušil som to vypaním ntb (Aj keď tam bolo písane, že nevypínajte pc :D)

Neviete ako zabrániť aktualizácií W8 na W8.1 ?
Baseball
Úplně vypni aktualizace. Jinak to asi nepůjde.
Upravil Baseball dňa 17.11.2014 12:10
Mixer
si to aktualizuj ja nam taky aktualizovane na 8.1 a podle me jsou i lepsi 8.1 nez 8 a zaruky se neboj ja myslim ze zaruka se stejne vztahuje jen na hardware a ne na software (ale nevim to jiste ) stejne bych si ale nejradsi dal na 7
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
twistedTSD
Citácia
PACHET napsal:

si to aktualizuj ja nam taky aktualizovane na 8.1 a podle me jsou i lepsi 8.1 nez 8 a zaruky se neboj ja myslim ze zaruka se stejne vztahuje jen na hardware a ne na software (ale nevim to jiste ) stejne bych si ale nejradsi dal na 7

Se zárukou problém není. Jako nevýhoda 8.1 mě napadá, že nemusí být kompatibilní se všemi staršími aplikacemi nebo ovladači. Je to ve skutečnosti dost odlišný systém.
Skiper
Citácia
twistedTSD napsal:

Citácia
PACHET napsal:

Se zárukou problém není. Jako nevýhoda 8.1 mě napadá, že nemusí být kompatibilní se všemi staršími aplikacemi nebo ovladači. Je to ve skutečnosti dost odlišný systém.

Záruka je v pohode.
Ale ja sa bojím toho, čo práve napísal twisted.
thorous
Možnosti jsou 3, ale napíšu Ti asi tu nejjednodušší:
1. Dej ctrl+R a tam napiš: gpedit.msc
2. Konfigurace počítače -> Šablony pro správu -> Součásti systému Windows -> Obchod
3. Vypnout nabídku aktualizovat na nejnovější verzi systému Windows a tam zaklikni Vypnuto
Mixer
Citácia
twistedTSD napsal:

Citácia
PACHET napsal:

Teda mě ani jednou jeste nespadl :DD
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Skiper
Citácia
thorous napsal:

Možnosti jsou 3, ale napíšu Ti asi tu nejjednodušší:
1. Dej ctrl+R a tam napiš: gpedit.msc
2. Konfigurace počítače -> Šablony pro správu -> Součásti systému Windows -> Obchod
3. Vypnout nabídku aktualizovat na nejnovější verzi systému Windows a tam zaklikni Vypnuto

Po stlačení ctrl+r sa nič nedeje.

Ale nastavil som si,že ma bude upozorňovať, či chcem danú aktualizáciu nainštalovať alebo nie.
thorous
Promin, ne ctrl ale win+r
Skiper
S thorom sme dačo spravili, už by to malo fungovať.

Prosím Lock!

//Nelockujte.
Stále to nejde :D
Upravil Skiper dňa 19.11.2014 23:10
dpq7WImm8w
Jak to teda je? :D
Skiper
Citácia
Detroit napsal:

Jak to teda je? :D

Teraz to nič neukazuje. Lockni to a hotovo :D
dpq7WImm8w