Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Report Crash
sn1p3r
Ahojte,

Každý deň keď sa napojím na váš server(SAMP), tak si normálne hrám a zrazu mi to asi po 15 minútach vypne hru a vyskočí mi nejaký report crash. Potom sa to asi každých 45 minút opakuje.
Pýtal som sa aj na serveri adminov, a jeden sa ma spýtal, či nemám nejaké módy áut a tak,.. - nie nemám, mám originál hru a multiplayer mám odtialto. Prikladám snímku.

Vopred ďakujem.
Baseball
1) Posloucháš nějaké /radioonline ?
2) Skoušel si reinsalaci launcheru ?
sn1p3r
Nie , nepočúvam žiadne rádioonline.
A nie neskúšal som reinštaláciu klienta ale ak sa smiem spýtať, aký konkrétny klient si mám stiahnuť? Možno to môže byť v tom.
Baseball
Tak nevím, ještě jednou skus tady z webu stáhnout jak je nahoře.
sn1p3r
Spomenul som si .. - pri inštalácii mi napísalo chybu že je problém so súborom s názvom : gtaweap3 . Neviete mi poradiť že čo to je? A nedá sa ani vymazať lebo je spustený v systéme či čo.
Baseball
Udělej si uplne někde novou složku a do toho nainstaluj cele GTA SA, SA-MP. Mělo by to fungovat
sn1p3r
No, urobil som to a nejde mi už ani samp spustiť. Píše mi dookola že gta_sa stopped working. Máte s týmto nejaké skúsenosti? Ak nie , poprosil by som adresu na teamspeak (ak ho máte) a porozprával by som sa o tom.
Upravil sn1p3r dňa 28.12.2014 11:12
sn1p3r
Čiže môžem ja tu čakať na takú odpoveď... Tak to som sa vo vás sklamal.
dpq7WImm8w
Když na to nikdo nezná odpověď tak kdo Ti sem má co napsat? Facepalm.

Každopádně bych to řešil jako většinu problémů s GTA, odstranit GTA veškeré pozůstatky z něj (GTA SA USER FILES) a naistalovat to znovu celé do nové složky a na nové místo (povětšinou to jako "oprava" funguje).
sn1p3r
-Tu ide o to že som si to odinštaloval a nainštaloval už aj 10x pri čom som si pozeral rôzne návody, videá .. proste všetko s čím sa ludia stretli a nič...
-Stále mi píše ... ale už iný error .... Runtime library error --> áno viem o čo ide , trebalo tam mať Microsoft Visual C++ Redistructable Package 2010 (x86)... aj som to odstránil a znovu nainštaloval , takisto sa k tomu odporúča nainštalovať NET.Framework ... tam písali 4.0 (starý príspevok) , pri čom ja už mám 4.5 verziu ... čiže je to v poriadku aj z tejto strany.
-Reinštalovať Windows kvôli tomuto určite nebudem, keďže som s SAMP začal len nedávno a už sa mi to babralo od začiatku...
-Takisto už som prišiel na to prečo mi písalo že prestal pracovať. Ide o to, že GTA zo steamu a multiplayer sa nemajú radi a proste to tak nejde.. Prečo? Lebo GTA zo steamu je originál a SAMP originál nie je a preto steam nechce spustiť MP z bezpečnostných dôvodov (môj názor). --> Toto som riešil tým, že som si stiahol downgradnutú verziu gta na 1.0 (v návodoch to tam písali) a nepomohlo.
- No a pokial má niekto podobný problém ako ja a nejako to vyriešil, tak by som bol vďačný keby to sem napísal. ďakujem Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%