Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

GTA IV
Matyash1
Ahoj,
potřeboval bych od Vás radu, jako pro úplnýho počítačovýho b**ce.
Mám GTA IV. Když spouštím hru, vše jede jak má menu taky ok. Problém nastává jakmile začnu hrát. Než vyjdu na ulici, kousne se mi to tak přibližně 5krát, vždy tak na čtvrt sec. Venku při jízdě autem méně často (min. každých 5sec.) ale sekne se to na alespon 1 vteřinu, né-li více.

Nastavení mám:

Texture quality: medium
Render quality: medium

View distance: 20%
Detail distance: 30%
Vehicle density: 50%
Shadow density: 5/16

Parametry počítače:

img.tpx.cz/uploads/matypc.png

Hry jako Mafia 2, Sleeping Dogs nebo Far Cry 3 jedou bez problémů na vysoké kvalitě.

Díky za případné rady jak postupovat,
Matyash1
MiiiiLda
Hele měl jsem taky takový problém. Zkus nějak zjistit jestli se ti to nelaguje když otačíš myší, nepoužívej klávesnici a chýbej myší pokud ti to jde plynule. I tak zkus si hodit patch mě to pomohlo http://gta.cz/gta4/clanek/downloady-patch

Stáhni ten Patch 1.0.7.0/1.1.2.0
Matyash1
Seká se to když jdu/jedu do stran. Čili třeba když zatočím autem. Pak se to kousne a zas jedu rovně a je klid.
Jo a s tím patchem: Absolutně netuším jak to tam dát, natož abych věděl co to je. Prosím Tě o radu :D
MiiiiLda
Jestli máš skype přidej si mě budem to mít do 5 minut max

Pohoda
NYPD_ONDAJEE
GTA IV má strašne zlú optimalizáciu vďaka ním je hra schopná lagovať aj na velmy dobrých strojoch stiahni si najnovšie patche ktoré tento problém aspoň s časťi riešia
Matyash1
Dík kluci, s Miiiildou jsme tento problém trochu vyřešili, no nastal zase jiný. Ted se hra nelaguje, nýbrž:
Když jedu, auta v pravidelných intervalech upouští plyn, jako kdybych neměl stisklé "W". Takže jedu, po celou dobu držím klávesu "W" ale auto pravidelně "popojíždí". Dali jsme tam patch 1.0.7.0. jestli to nějak pomůže. Smile

Jak a kde mám ty patche najít? Nemáš nějaký ověřený?
dpq7WImm8w
Logicky bych patche stahoval z oficiálních stránek gta.cz: Patch 1.0.7.0/1.1.2.0
No a jinak bych zkusil pohledat na nějakých fórech problém který máš a snad se najde někdo kdo měl stejný či podobný.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%