Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

závodna multiplayerová hra
RSpire
Čaute, poradili by ste mi nejaku dobru závodnu PC hru ktoru by som mohol hrat online? s hráčmi?
Panzer
nfs world je takový populární
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
LukK
Trackmania nations forever, The Crew a všechny nfs jsou multiplayer

Panzerku nfs world by se mnel jmenovat nfs most lagers
RSpire
diky za odpoved, tak nfs world ma vobec neoslovilo (jedine co si pametam su tie lagy xD) Trackmania - to mám, baví ma to ale je tam teraz nejaké obmedzenie, že môžem hrať 5 závodov po sebe a potom môžem hru iba sledovať ako dívak, to je škoda (neexistuje na to nejaký crack? heheheee)
The crew- neviem ci by mi to komp potiahol :/
NFSky no tak to je dobry napad ale tazko sa hlada niekto kto by dal závod

super MP zavodna hra by bola keby sa dala hrať s takou lahkostou ako trackmania - že sa len pripojím, najdem server a hrám no...
LukK
nebo i trackmania canyon je luxusní (trackmania stadion je upgrade na nations 4ever)
RSpire
skusil by som, ale dá sa to hrať online aj keď si to nezakúpim? (ale stiahnem, zatial)
mkj
Trackmania, revolt
Franta95
Trackmania je super, taky to hraju, po 5ti hrách stačí počkat 1 hru a pak zase můžeš hrát nebo se mi někdy daří to, že když odjedu 5 závodů a měl bych sledovat - odpojím se a když se stihneš připojit do začátku závodu, jedeš dál bez čekání.
SVKDominus
TrackMania 4ever. Bez kúpenia hry, ako píšu 5 závodov, chvílu počkáš a hráš. Máš tam rebríčky, epické trate, kopec zábavy. Odporúčam. Alebo si môžeme zahrať akékolvek NFS cez hamachi Smile
thorous
Co MTA?
Morrison321
Vždy ma fascinovali závodné hry. Trackmaniu som hrával, ale príde mi to také, že stále robíš to isté a preto ma to aj vždy omrzelo. Jedine pri čom som dosť dlho vydržal bolo flatout 2, ale tam zas až tak moc hráčov nehralo online, neviem jak je to teraz. Ale ako najlepšia závodná hra je pre mňa jednoznačne MTA, proste vela vozidiel, vela máp, skvelá zábava, ale to asi nehladáš keďže je to podobné jak SAMP. Ešte by som podotkol tieto nové závodné hry a to je všetko o ničom, všetko sa to snaží približovať skutočnosti, až je to nudné. Úprimne okrem MTA som dobrú racingovku nehral už roky :D
RSpire
to MTA by som teda veru skúsil... co potrebujem k tomu?
LukK
Citace
RSpire napsal:

to MTA by som teda veru skúsil... co potrebujem k tomu?

MTA ? Na hlavu
RSpire
Pošlite mi do SZ nejaký ten server :D čo som sa na jeden pripojil tak som sa tam mlatil s jednym hračom a hodili ma do väzenia a to je celé, žiadne závody som nehral :D
a dole na obrazovke sa mi zobrazuje dajake sťahovanie ( cca 500MB ) čo to?
Panzer
RSpire tam nechoď jestli si chceš zajezdit :D Máš ode mě SZ.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
RSpire
som sa tam teda pripojil :D celkom haluška bol tam vytunený infernus a strielal si z neho rakety xD xD a hral tam aj NuGGeT, som myslel ci to nieje ten co hral aj tuna na SP, a dokonca tam jeden mal nick aj Prokill- toho tiez poznam zo SP xD

budem hrávať pod nickom ROMANESON
Panzer
Jen shody nicků to neřeš :D Jediný co teda hraje tam pár lidí ze sp aj Rulicek. No zkus !DD, !DM, !RACE a něco si najdi pak teda v tý tabulce zkus třeba hledat podle počtu hráčů určitě něchoď na clan servery a vůbec nechoď na Asii a vůbec východní a jížní země :D
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%