Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nahrávání
Matyash1
Zdravím,
potřebuji pomoct ohledně natáčení přes Fraps. Natočím video, například z GTA SA-MP, ale jeho kvalita je strašná. Jak natáčet v HD?
Díky za případné rady,
Matyash1

//Ano, googlil jsem to. Nic pochopitelného jsem nenašel.
Matyash1
Ještě abych to uvedl na pravou míru: V přehrávači je video kvalitní, když jej ale dám do Movie Makeru, jeho kvalita klesne na úrověn Minecraftu.
dpq7WImm8w
Citácia
když jej ale dám do Movie Makeru, jeho kvalita klesne na úrověn Minecraftu.

Právě tohle je ten hlavní problém, MovieMaker je krám kterej toho moc neumí, no on neumí spíš nic ale to je vedlejší produkt, kdyby jsi chtěl natáčet v HD tak ti jedno video sežere 50gb. Páč už fraps sám o sobě natáčí v jisté kvalitě a ty videa jsou celkem velká. Osobně používám po nahrání frapsem k vyrenderování videa Sony Vegas kterej s tím videem umí dobře pracovat a jde nastavit kvalitu, kterou video bude mít. Takže bych Ti doporučil akorát lepší program na úpravu videí, jako je třeba SV místo klasickýho Windowsáckýho Moviemakeru.
RuliiKkO
A já bych ti doporučil program na natáčeni "Dxtory".. je v pořadi nejlepších programů, trochu složitější nastavit ale pak už natáčiš bez problemů a hladce, používa to Codec-y Smile
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
VTEC
ta hrozná kvalita je jen při editaci toho videa v makeru, až ho dokončíš v přehrávači bude zase normalní
Matyash1
Díky kluci. VTEC, sice je pravda, že se to v přehrávači zlepší, no původní kvality to nedosáhne.
VTEC
já teď mám ten novej maker na windows 7 a ten už je cajk.. video v HD udělá a hlavně se nezasekává/nepadá což byl infarkt přivozující neduh jeho předchůdce.. to jsem tenkrát takhle přišel o celodení práci a nechybělo daleko abych šel s kompem přiložit do kotle FU
jestli by šel zprovoznit i na XP jsem nestudoval
Matyash1
Já mám Movie Maker 2.6. Je to ten co myslíš? Případně prosím link :D
Baseball
Jestli hledáš nějaký program na úpravu videí doporučuji Camtasia Studio. Když pochopíš tak luxus. Na YT je X videí na ní.
VTEC
myslim tento co dodatečně uklohnili pro w7 kterej v základu nic na tvorbu videa nemá.. [img]http://grafika.cz/old-idif/grafika/images6/moviemaker2011_01.jpg[/img]

sosneš normálně přímo od microsoft http://windows.microsoft.com/cs-cz/wi...ovie-maker
Upravil VTEC dňa 26.01.2015 21:43
Matyash1
Díky moc :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%