Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Crash / Error hry
Herkules0801
Takže, keď sa chcem pripojiť na server (Superpařba), tak mi to vyhodí tzv.:" An exception occured. Neviem či to je Gta- čkom alebo zastaralou verziou Samp , ale veriu mám aktuálnu , takže som zmetený. Vopred ďakujem. S pozdravom Herkules0801.
Baseball
1) Obrázek nefunkční.
2) Reinsaluj SA-MP a stáhni tento co je zde na webu.
3) Ten screen.
Herkules0801
Zabudol som už stránku kde sa nahrávajú obrázky, tak dúfam , že stačí toto : http://uloz.to/x2xKFsCz/error-jpg
WDesign
Dělá ti to pouze na serveru Super Pařby nebo i na jiné servery?
Protože:
1) Kdyby to byla chyba GTA, nepřipojil by jsi se na žádný jiný server, takže jestli se na ostatní servery můžeš připojit, problém bude v něčem jiném.
3) Máš v GTA nějaké módy? Třeba new cars, new weapons, new clothes, new game graphic - (means: ENB series, etc.), etc.? (Zkrátka jakýkoli mod ti může způsobit různý problém, zláště na SP a znám to z vlastní zkušenosti)
4) Máš demo GTA verzi či originál? Ono tam také hraje roli, jestli jsi si nestáhl vadné soubory ke hře, které ti můžou působit problémy.

PS:Tuto chybu hra hází hodně často, pokud je vadný gta_sa a jiné soubory, nebo ti to způsobují ty mody, pokud nějaké máš, takže zkus když tak úplně kompletně odinstalovat a odstranit celé GTA SAN ANDREAS vč. (start / documents / GTA SAN ANDREAS User files ) a znovu stáhnout nejlépe s pomocí torrentu
Upravil/a WDesign dne 23.02.2015 20:02
Herkules0801
Nepripojím sa ani na iný , nejde to.
WDesign
Citace
CrUrban napsal:

1) Máš v GTA nějaké módy? Třeba new cars, new weapons, new clothes, new game graphic - (means: ENB series, etc.), etc.? (Zkrátka jakýkoli mod ti může způsobit různý problém, zláště na SP a znám to z vlastní zkušenosti)
2) Máš demo GTA verzi či originál? Ono tam také hraje roli, jestli jsi si nestáhl vadné soubory ke hře, které ti můžou působit problémy.

PS:Tuto chybu hra hází hodně často, pokud je vadný gta_sa a jiné soubory, nebo ti to způsobují ty mody, pokud nějaké máš, takže zkus když tak úplně kompletně odinstalovat a odstranit celé GTA SAN ANDREAS vč. (start / documents / GTA SAN ANDREAS User files ) a znovu stáhnout nejlépe s pomocí torrentu
Baseball
Vyzkoušel jsi již reinstalaci?
Herkules0801
áno, ale teraz namiesto toho mi nereaguje gta.sa , keď si zapnem server
WDesign
Citace
Herkules0801 napsal:

áno, ale teraz namiesto toho mi nereaguje gta.sa , keď si zapnem server

V tom případě si pusť nějaký tutoriál na youtube, je jich tam jako bláznů. (How to download GTA SAN ANDREAS FOR PC FULL GAME)
Nebo to prostě stáhni pomocí torrentu, z uložto to prostě podle mě ani nestáhneš bez chyby.

PS: Já mám také hru staženou pomocí torrentu a jede mi úplně bez problémů, jak single, tak multiplayer a jestli ti nereaguje gta_sa, to znamená, že jsi si stáhl vadnou hru, nebo prostě potřebuješ jenom stáhnout samotné GTA_SA a to můžeš dohledat na googlu pod: GTA_SA download.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%