Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA SA - Lagy
Lukee
Zdravím už asi 2. mesiac mám problém z lagami.
1. som to tu žacal riešiť a na pár dni to zmizlo.
Ale už len ta myšlienka že keď my to laguje tak pri misiach strácam zbytočne $$ a už ma to predtáva baviť, ani lvl sa pomaly nedaju atd...

Lagne to raz za 0,5-0,2 sec. Na to už fakt nemam nervy... furt ma niekto pri závodoch obieha apod... Skúšal som reinstall gta a nič. Stále tak či tak to laguje.
Internetom, Pametov, Procesorom a ani Diskom to neni kedže mam SSD.
Ale napadlo ma posledná možnosť. Zlá graficka karta alebo monitor.
Graficka karta: ATI Radeon 3000 graphic
Novy Pc: HP Pro 3125 MT
Starý Pc, keď to nelagovalo: HP Compaq 500B MT
Novy monitor: LG 27MA53D - PZ
Starý monitor, keď to nelagovalo: Samsung SyncMaster P2770HD
ďakujem za každú radu, ktorá pomôže, ma u mna na servery 500k ;)
Bratek
Pokud máš nový pc, tak to může být i zastaralými ovladači. Zkus si stáhnout program Driver booster a zkus aktualizovat všechny zastaralé ovladače, které program najde. Další důvod by mohlo být cleo ve hře, nemáš tam nainstalované nějaké módy, například jiné skiny na auta, postavy, zbraně nebo jiné věci?
Lukee
Nie Cleo nemam. Ale skúsim drive booster.
Lukee
Skúšal som to, ale stále seká. Aj s Cleo aj bez neho.
Bratek
Sepiš mi sem kompletně co máš za komponenty v pc a operační systém.
Lukee
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 830 Processor(4 Jadra), - 2,8GHz
Grafika: ATI Radeon 3000 Graphic - 3063MB
RAMs: 8GB
Internet: Kabel
PC máš v prvom Komente ;)
Baseball
Až budeš po lagu dej screen z toho když držíš F5 (Client Network Stats). Děkuji. pak se může řešit dále. ¨

- Toto se mi dělo když mi odcházel disk - 7 let starý. Jaký máš disk? Nikde v topicku ani u toho PC v obchodu jsem to neviděl.
Lukee
No takto ...
Reinstaloval som si teraz pc, ale zase iný problém. Seká mi to iba keď 1x spustím hru a potom to seka raz sa 30sec. Disk mam 1-2roky, skúšal som ho na starom PC a ide v pohode. Je SSD 128GB. Keď si hovoril o tom F5 vždy po lagu sa mi zvýši Download - nestiham vtedy screenovať :D. A keď som v liedadle seká to tak, ako aj na začiatku.

A mám NB - Lenovo IdeaPad S205 a tam to už vôbec neseká :D
Upravil Lukee dňa 15.05.2015 16:21
Lukee
Probléem : Zabudol som, že PC je kancelárskz a nie hrací takže musím hrať na najmenšiom rozlišený, ak mate niekto napad ako to obísť prosim píšte > nabidka zvýšená na 2MG.
Skiper
Driverbooster ti ovládače na AMD grafiku nenájde. Aktualizuj grafiku na AMD stránke.
Lukee
Dával som aj windows update, ale nepomohlo, pri čom v zozname písalo tieš ATI Radeon 3000 graphic.
A keď som pozeral na AMD stranke tak som nenÇŽsiel pretozě v DirectX je síce ATI Radeon 3000 graphic ale dočítali som sa, že jwto iba séria ane viem zistiť presne čo je to za graficky ovládač kedže už je zabudovaní v zakl. doske.
ATomas
V prvni rade je si uvedomit jak ten lag vypada. Zdali je na vine internet nebo gta.
TZN je rozdil mezi nizkym FPS kde se ti seka hra jako celek. Nebo se ti sekaji jenom hraci ve hre, ale hra samotna ne.

Kazdopadne hrat online hry pres wifi je to nejhorsi co muzes udelat, i kdyz to tam ma vetsina hracu. Dalsi vec je kvalita modemu, ten od poskytovatele za 1kč je dobry akorat tak na prohlizeni webovek.

Dalsi vec je vytizeni. K modemu se ti muze pripojit kde kdo. V dnesni dobe to jsou chytre mobily, chytre televize atp.. Takze zmenit heslo k wifi v okamziku, kdy pocitis nejake lagy. A pokud to pomuze, tak vis ze ti nekdo ten internet "krade" :D

Me se treba stava ze mi mobil k veceru stahuje aktualizace, a kvuli tomu nemuzu hrat sa-mp.

Pokud se ti seka hra jako celek, doporucuji zapnout framelimiter a nastavit ho na 25 snimku za vterinu, je to takove to minimum, par vterin si nato budes muset zvykat, ale da se to hrat.
Upravil Zrušený účet dňa 18.05.2015 15:15
Lukee
Je to GTAčkom, pretože aj SinglePlayer seká.
Ok, tak si nastavim ten framelimiter.Dik
MonsterSVK
Vyriešene, ďakujem ATomas. Lock
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov