Informácie o serveri
Čítať tému
Modrá smrť alebo nieco ine ???
|
|
Krowky |
Pridané 16.05.2015 20:33
|
Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
Zdravím, na notebooku sa mi pomerne často objavujú dve veci, bud modrá obrazovka alebo "rozmazanie" obrazu. To druhé aj s hnusným zvukom stáleho tónu. Obe veci sa dajú "vyriešiť" vypnutím a zapnutím notebooku. Neviem čím to môže byť, skúšal som prevetrať xy antivirákmi a nič nenašlo, žiadne vírusy. Môže sa jednať o nejaký vírus, ktorý nedokáže nič zachytiť? Alebo je to chyba nejakého hardwaru? Mám legálny software. OS preinštalovávam pravidelne cca. každého pol roka. Notebook má 3 a pol roka. Za akékolvek rady vopred ďakujem. Neinštaloval som žiadne nové hry či programy predtým ako toto začalo robiť. Fotky chýb: P.S. to druhé nie je rozmazanie facebooku, takisto mi to takto vyskočí pri hocičom, či už pri hre alebo pri browseri. Vždy tie ist "farby" |
|
|
ViktoreK |
Pridané 16.05.2015 20:36
|
Príspevkov: 2786
Založený: 22.11.12
|
Primární chyba je mezi židlí a monitorem. Dělá ti to při úplně náhodnejch akcích s počítačem, nebo vždycky jenom hraješ SAMP, nebo tak něco? |
|
|
Krowky |
Pridané 16.05.2015 20:40
|
Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
Primiárna chyba rozhodne nie je vo mne nakolko to robí kedy sa tomu zachce...či už pri youtube, pri sampe alebo pri facebooku či pri prezeraní webu SP. Proste hocikedy, žiadne pravidelné intervaly, nič...skúšal som si aj zapisovať časy ako často to robí, proste niekedy to spravilo 2x behom pol hodiny a niekedy aj 2-3 hodiny nič. Neviem si celkom predstaviť ako môže byť chyba vo mne... |
|
|
ViktoreK |
Pridané 17.05.2015 01:25
|
Príspevkov: 2786
Založený: 22.11.12
|
To byl vtip prosimtě Každopádně, som našel: Citácia The most important Blue Screen of Death troubleshooting step you can take is to ask yourself what you just did. |
|
|
Baseball |
Pridané 17.05.2015 06:14
|
Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
1. - Pokud jsi nezabanoval někoho kdo tě nemá zrovna v lásce a nedělá na tebe útok (DDoS - ten toto způsobuje) tak ti na 80% odešel disk. nebo jestli nemáš disk plný.. 2. - Dělá ti to když zapneš nějaký program nebo i na ploše? Mě to dělalo při všech programech a důvodem byla Grafická Karta (odešla). Skoro jistě je to hardware. -Co máš za komponenty v PC? -Dělá ti to od koupi PC či od nějaké blízké doby? -Stáhni si Crystal disk info a pošli screen statusu. Upravil Baseball dňa 17.05.2015 08:20 |
|
|
meWerikK |
Pridané 17.05.2015 08:38
|
Príspevkov: 11
Založený: 11.05.15
|
Žiadny program Ti nepomôže. Je zbytočné to dávať sem na fórum. Takúto chybu Ti opravia v servise, nehraj sa s tým a hoď im to do rúk. Modrú smrť vyriešiš aj doma, pozri si na Google alebo na YouTube ako na to. Ten druhý problém bude nejaká fyzická (v komponente) porucha. Preto by som to dal do servisu. |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 22.05.2015 14:20
|
Príspevkov: 7503
Založený: 28.10.13
|
Neaktivní téma |
|
Prejdite na fórum:
Anketa