Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

lagy/fps/pc ???
Sounyx
ahoj chtěl bych se zeptat jestli mám lagy/malé fps/slabé pc ??
Můj notebook: výrobce-Hewlett-Packard Model:HP 655 Nootebook PC Hodnocení: 3,9 celkově Procesor:AMD E2-1800 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.70 gHZ Nainstalovana pamět:4,00 GB
(použitelné 3,60 Gb) Typ systému: 64bitový operační systém když jsou na samp závody tak se mi to seká nehorazně i když někde jedu prosím poraďte kdo mi pomuže získavá 4,ooo,ooo$ na Samp !! ( samozřejmě musí to jít bez problému ) Kontakt: sounyx85 fotka TSM napsané děkuji moc s pozdravem sounyx Smile
HARS
Počítače máme podobné a já takové problémy měl taky. Pomohlo mi rozdělit si disk na 2: jeden systémový a jeden na vše ostatní. Na tom druhém mam nainstalované všechny hry, programy atd...na tom prvním mi běží čistě jen systém. Když hraješ vypni si všechny zbytečné programy, které počítač zatěžují: např prohlížeč, skype a takový. Také sem si ze hry odstranil skiny, jestli nějaké máž dej si je pryč, možná že seou vadné a lagují. Když mi počítač obvzlášť laguje, zapnu si turbo boost, kterej je v programu Advance Care- tento program obsahuje i kvalitní čistič počítače- a to je moje poslední rada: pravidelně si čisti počítač, ale to ti zrychlí spíš comp než hru...
Tomas66
Spuhlasím, s tím diskem je to dobrý nápad a vypnou hlavně prohlížeč a skype a ten advanced system care a popř. nějakej boost her nebo nějaké přetaktování ale pochybuji že ti to procesor nebo grafika dovolí .. toť vše
HARS
Ještě bych rád dodal, že nejsem nejsem expert přes PC, takže pokud to nepomůže don't hate me :D
Tomas66
No ještě odstranit zbytečnosti nevím jetli sem to už napsal ale vypnout před hrpu zbytečnosti a popř. zkus ccleaner (pravidelně)
HARS
Citácia
Tomas66 napsal:

No ještě odstranit zbytečnosti nevím jetli sem to už napsal ale vypnout před hrpu zbytečnosti a popř. zkus ccleaner (pravidelně)

Vidíš nato jsem zapoměl..odinstaluj programy nebo hry, které už nepoužíváš..ale to podle mě zrychlí spíše chod počítače ne hru..
Tomas66
Hele nevím to jistě ale přesně tohle video pomohlo mému kamarádovy

A potom co použiješ ten advanced system care tak ho odinstaluj ten je dost otravej to za 1 a za 2 žere ranec procesoru.. Smile
Sounyx
no nic díky za rady pokusím se co je jde a pak řeknu až pujde server děkuji kdyžtak pište další s pozdravem soun
Skiper
A grafiku máš aktualizovanu? Mne to robilo tiež a stačilo iba aktualizovať grafiku cez AMD stránku, nie driverbooster.
Sounyx
skiper máš návod na to či něco ? prosimtě ?
nebo mi to popiš postup díky možná vyhraješ 4mg
Skiper
Pridaj si ma na Skype
filip.k26
Tomas66
Škoda že ty rady ode mne nepomohly 4 mega by se mi zatracené hodily. Sad
Skiper
No čo ide to ? Nebol som dnes na skype, tak neviem či si odpísal.
HARS
Citácia
Tomas66 napsal:

Taky šetříš na auto? :D
Bratek
Ještě si zkus aktualizovat zastaralé ovladače hardwaru pomocí programu Driver booster, občas to taky pomůže.
Tomas66
Citácia
HARS napsal:

Citácia
Tomas66 napsal:

Taky šetříš na auto? :D

Ano.. :D
Borek_
no čau :D přesně jak říkají kluci já osobně mám AVG PC Tuneup tím to čistím jednou za čas a nebo mám ještě ccleaner který také dost pomáhá pak mám ještě drive booster na aktualizaci ovladačů jak mile mám vše aktuální tak ty lagy vůbec nepocituju takže je dobré todle vše udělat a myslím si že budeš mít vše stabilní a rychlejší počítač mám dokonce i slabší a zvládá mi to takže si myslím že to pomůže Smile
Sounyx
Zdravím
Jelikož asi víte o co šlo tak dneska bych to chtěl skončit za uzavřenou sekci.
Děkují vám všem za rady ale zatím nic nepomohlo asi budu muset koupit lepší mašinu ale přišel jsem na něco co mi zlepšilo fps a to že jsem si přenastavil grafiku v gta atd.. Smile je mi líto ale nikdo nevyhrál ale děkuji za rady.
s pozdravem Sounyx Smile
==========================================================================================
skončeno ! návrhy už neberu prosím o zamknutí děkuji !
Ondrah98
Jak chceš Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov