Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Přetažení písniček z disku na flash disk
Borek_
zdravím chci se zeptat když mám vypalené cd z pisníčkama ruznýma mixama atd jak to dostanu na flash disk když dám kopírovat tak jse to tam sice nahraje ale nepřéhrává se to pokud s tím máte nějaké zkušenosti ocením když to jsem napíšete díky Smile
Franta95
Záleží v jakym formátu jsou ty písničky. Jestli je to mp3, ogg nebo něco takovýho a nebo jestli je to audio cd. Jestli je to audio cd, tak na netu máš plno konvertorů na stažení, který to převedou do čeho budeš chtít.
Potom taky záleží na tom, kde chceš ty songy z flashky přehrávat. Třeba v autě nemusí rádio podporovat všechny formáty, takže to blíž specifikuj.
Borek_
normálně to chci pouštět z flashky na nooteboku na pouti ale potřebuju to dostat z toho cd na flashku a nejde mi to
Franta95
Však říkám... napiš aspoň, co je to za formát hudby, je to ten stejnej notebook na kterym ti to jde z cd? Jestli jo, proč to nepustíš rovnou z toho cd? A jestli je to jinej, mohli by tam chybět kodeky. Prostě to co nejlíp popiš, když napíš nejdou mi přetáhnout songy z cd na flashku, tak ti neporadí skoro nikdo.
Tress
tvl pisnicky na cdcku :D to uz sem hooodne dlouho nevidel :D
Borek_
vyřešeno pánové díky za pomoc franto i ty tresko :D už jsem na to přišel prosím o Lock!
Pandy
Citace
Tress napsal:

tvl pisnicky na cdcku :D to uz sem hooodne dlouho nevidel :D

To jo no :D Nekdy kouknu , jestli doma jeste naky mam :D

Na pouti :D:D:D
Carter_
Citace
RiippY napsal:

vyřešeno pánové díky za pomoc franto i ty tresko :D už jsem na to přišel prosím o Lock!
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů