Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Pomoc - GTA San Adreas : Multiplayer
Bowie
Čaute , mám takový problém vždy když bouchne ve hře auto tak mi hodí hra crash. Už mi pomalu ale jistě dochází trpělivost. Nikdy předtím se mi to nedělo Smile Potřebuju poradit. Předem děkuji Smile
_iGDuff_
čau nemáš v kompu i jiné gtačko ? dělalo mi to samé poté co jsem odinstaloval gta IV tak mi to nedělá z pozdravem _iG.Duff_
Bowie
To mám Smile Mám tam GTA 5 a to se mi fakt odistalovávat nechce Smile
_iGDuff_
No tak to asi bude bohužel tím Smile
Bowie
No nejsem si tak jistý , kamarád je má taky a sampy mu jdou v pohodě Smile Takže bude problém jinde Smile
_iGDuff_
No tak to aspon zkus odinstaluj to pak to vyzkoušej a pokud to nebude tím tak si to nainstaluj z5 a pak zkus v dokumentech vymazat složku gta san andreas user files a spust SAMP akorát se ti resetuje nastavení a třeba je problem tam Smile
Bowie
Tak tímhle to taky nebylo :D Všechno vyzkoušeno :D TO je hrůza :D Už fakt nevím :D
Bowie
Tak Problém vyřešen Smile
_iGDuff_
A co teda byl za problém ? Smile
Bowie
Nevím , ale stačilo spustit samp jako správce a už to fičelo tak jsem rád Smile
_iGDuff_
Aha :D Tak at slouží :D
Bowie
Jasná díky Smile
Pandy
Moje rada pomohla :D kdyby ti to i nadále někdy blblo, tak si stáhni program GameBooster, a pouštěj to přes něj, od té doby mi hra padá jen když padá celý server, takže paráda ;)
Bowie
Jojo díky moc za radu Smile Docela mě štvalo jak to padalo snad už to padat nebude Smile
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů