Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

WIN 8.1
RSpire
Nazdarte, potrebujem radu, ako bloknem aktualizaciu windowsu 8 na windows 8.1 ?

skúšal som všetky tri postupy z tejto stránky a pri každom postupe niečo chýbalo akokeby mikrosoft to zamerne znefunkčnel, poradíte?

http://askvg.com/how-to-disable-updat...s-8-store/

napriklad cez program Group Policy Editor som šiel podla návodu do priečinka: user config. / administrative templates / windows components a prave v tomto priečinku sa mal nachadzať priečinok STORE a ten tam chýba, čím to je?

Fakt potrebujem pomoc pretože s 8.1 som nespokojný pretože mi tam nefunguje zvuk a na win 8 mi aspon ide
Tomy69
ja mám windows 8 aj 8.1 a stým to problemom som sa nestretol
RSpire
ja mam problem s windowsom 8 a velký problém s windowsom 8.1 ... pretože vo verzi 8.1 mi blbne zvuk.. napriklad pustim si pesničku a zapne ju až po 10se****ch alebo ju nezapne a vyskočí nejaký error alebo videa na youtube mi nejdu atď...
Exie_
Ty máš warez verzi,co? Nemůžu
Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Store
Turn off the offer to update to the latest version of Windows: enabled....

Pokud máš warez tak nemá cenu dál diskutovat..
RSpire
originál práveže, proste win8 som mal už v notbuku a práve ten priečinok "Store" tam nemám :/

kebyže si idem už stiahnuť nejaký windows cez warez tak osmička by to v žiadnom prípade nebola ... :D ja by som osmičku vymenil v klude za XP ....
dpq7WImm8w
Citace
5. Diskuse, která bude neaktivní více než 5 dnů, bude uzamčena. O její odemknutí může zakladatel požádat osobu s příslušnou pravomocí.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%