Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Poradte notebook!
metju22
Čaute. Potreboval by som poradiť nejaký notebook, ktorý mi na pohodičku potiahne GTA San Anreas a CS:GO! cena +- 270€ diky za každý návrh
TimG
Na notebooku v takej cene asi CS:GO nerozbehneš. Keď tak možno len na zopár FPS s tým, že všetky detaily budú na low. Smile
metju22
Citace
metju22 napsal:

Čaute. Potreboval by som poradiť nejaký notebook, ktorý mi na pohodičku potiahne GTA San Anreas a CS:GO, euro truck simulator! cena +- 270€ diky za každý návrh
Tearsko
Za tú cenu je to uplne jedno čo si kúpiš. Bude to brak či to bude HP alebo lenovo, po 2 rokoch budeš rád ak to bude fungovať :D K tým hrám, samp rozbehneš už na každom notebooku aj od tých 270 € , Cs GO tiež nemá nejaké vysoké požiadavky.

Za tú cenu dostaneš tak nejaké základné dvoj jadro od intelu a integrovanú intel HD , samostatná grafika v takomto notebooku nemá zmysel a je to len marketingový ťah.

Niekedy je najlepšie popozerať letáky a niekedy vedia nejaký základný notebook zlaviť z pôvodnej ceny 300-350€ na 250-290€ , asi by som to riešil takto.
Upravil/a Tearsko dne 28.06.2015 16:25
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
BTears napsal:

Za tú cenu je to uplne jedno čo si kúpiš. Bude to brak či to bude HP alebo lenovo, po 2 rokoch budeš rád ak to bude fungovať :D K tým hrám, samp rozbehneš už na každom notebooku aj od tých 270 € , Cs GO tiež nemá nejaké vysoké požiadavky.

Za tú cenu dostaneš tak nejaké základné dvoj jadro od intelu a integrovanú intel HD , samostatná grafika v takomto notebooku nemá zmysel a je to len marketingový ťah.

Niekedy je najlepšie popozerať letáky a niekedy vedia nejaký základný notebook zlaviť z pôvodnej ceny 300-350€ na 250-290€ , asi by som to riešil takto.

Divil by ses, CSGO nemá sice oficiální požadavky nijak vysoké, ale po všech updatech se z toho náhodou stala náročná hra celkem, a to převážně na CPU, protože to jede na Source Engine a ten vytěžuje z 99% CPU. Za 270€ seženeš s trochou štěstí něco, na čem ti to pojede na max 30FPS s tím, že vše budeš mít na ultra low + 800x600 s black barsama.
Koky
Kámo na csko takovej noťas prostě ne. CSko s 10-30FPS (vlastní zkušennost) opravdu není nic moc. už si sám stavým nový pc protože na těch 30fps 20fps se to hraje špatně.
dpq7WImm8w
stavým Facepalm

Citace
5. Diskuse, která bude neaktivní více než 5 dnů, bude uzamčena. O její odemknutí může zakladatel požádat osobu s příslušnou pravomocí.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%