Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Help s instalací Win 8.1
Narkoman
Dneska jsem si stáhnul win 8.1 protože potřebuju už reinstal však znáte to...
Ovšem problém je v tom že mam win v .iso a nevim jestli stačí iso normálně rozbalit v deamon a nainstalovat nebo to mam dávat na flashku a bootovat jí

Nějaký rady ?
Tomas66
Můžeš to hodit na flešku a nastavit standartní boot před bios a nebo to myslím jde i normálně že to iso otevřeš a instalneš z "plochy". Smile

PS: A bejt tebou vyseru se na to a počkám si na win 10 Smile
Geroj
Je vela programov ktoré ti hodia súbor iso na flashku a nemusíš nič riešiť, len vybereš cestu k iso suboru a cestu k flashke (príklad: D: ) a máš hotovo čo sa týka prenesenia na flashku.
Reggie_
Jak říkal Tomas66, počkal bych si ještě radši ten měsíc na Windows 10. Smile Kdyžtak zkus ještě hledat na webu.
EgoveGL
však keď si mal predtým originál Windows tak si pockaj na w10 mesac a mss po probleme
Skrim
Já mam normál 8.1 Pro a šlape to
Swes
Skús to rozbaliť v Deamon Tools, otvor to a všetky súbory skopíruj do nového priečinka a ten priečinok si daj napáliť na CD alebo ak máš USB flash tak na to (nezabudni v biose nastaviť bootovanie) a malo by to ísť.
Narkoman
Rady typu zkus a tuto atamto sou mi k hovnu když potřebuju vědět jestli to de...Potřebuju vědět jestli mi stačí iso rozbalit na plochu a instalovat z ní nebo to musim **** na flashku
Swes
Windows sa inštaluje iba cez BIOS takže to tak nepojde
Gargy
Musíš to nabootovat na flesku ten iso jsou na to programy samí ale málokterý jsou učiní a pak nastavit v biosu aby ti bral i fresky když tak ti helpnu v SZ jestli nebudeš vědět kde nastavit nebo jaký program !!! nedopuručuju to instalovat jen tak v ploše !!!
Narkoman
dobrý nic instalovat nebudu nemam na to čas když už sem na pc du na sp takže será na to zámek dík
dpq7WImm8w
Rovnou pro příště, pokud chceš instalovat systém tak se Ti to přes daemon nepovede. Jediná "čistá" cesta je vytvořit bootovací disk (flash, cd,..).

btw, rady těchhle expertů, který PC viděli max na obrázku bych pro příště bral raději s rezervou a pokud potřebuješ, aby to bylo 100% funkční, tak bych se obrátil na zkušené lidi ve fórech, která jsou přímo k tomuto určena.

+ Dodatek k win10,
Pokud nebude mít uveden do provozu win8.1 (jeho aktuální) tak nemůže provést aktualizaci na w10 Facepalm.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov