Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Jaký si mám koupit set?
Zemiix
Zdravím,
potřeboval bych poradit nějaký herní, nejlépe podsvícený set (klávesnice,myš,sluchátka) pro kvalitní hraní do 1300Kč (48€). Přemýšlel jsem o Connect IT Biohazard - https://alza.cz/connect-it-biohazard-...616619.htm.
Chtěl bych vědět jestli byste mi ho doporučili a pokud ne kdyby ste sem hodili link na nějaký jiný.
Předem díky za rady.
SmouKy_
Pochybuju že seženeš kvalitní set za 1300kč, jen kvalitní myš stojí +- 1000kč.
Jinak, jestli ti stačí to co jsi posílal tak to ber, je to dost výhodně než aby jsi to kupoval jednotlivě.
Upravil/a SmouKy_ dne 07.07.2015 18:13
Exie_
Connect IT doporučuji. Otázka je na co to budeš používat.
Pro "pro gaming" není určitě určena, ale pro normální využivání je akorát. Je vyrobena z pevného plastu, takže výhoda. Má jí bratr a nestěžuje jsi. Pokud chceš využívat makra i profily tak se hodí. Tohle se mi zdá je nová verze, protože předešlý protějšek neobsahoval sluchátka, ale u toho Connectu jsou na nich hodně panelů, nýbrž záleží na tom jak ti budou vyhovovat.
Software je tam promakaný fakt bravůrně.
Opřes dlaně a píšeš, nebo ten zásun je o něco vyšší.

Hodně štěstí. Hloupost při koupě určitě něuděláš.
Zemiix
Citace
Exie_ napsal:

Pokud chceš využívat makra i profily tak se hodí. Tohle se mi zdá je nová verze, protože předešlý protějšek neobsahoval sluchátka, ale u toho Connectu jsou na nich hodně panelů, nýbrž záleží na tom jak ti budou vyhovovat.

Makra + profily mám v plánu využívat určitě, jinak pokud myslíš jako protějšek CONNECT IT Elite, také obsahoval sluchátka, ale celé z plastu a napůl nefungovali, má je kamarád.

Jinak díky oboum za rady, nejspíš ten set teda koupím.

Můžete LOCK. Lock!
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku