Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

W8 - screen F8
Vuerly
Zdravím.
Chtěl bych poradit s tím jak ukládat screeny ze hry (pomocí F8) na W8. Pokaždé když stisknu F8 mi to napíše že screenshot nelze uložit ( "Unable to save screenshot." ) a v dokumentech to nečekaně nenajdu. Kdyby někdo věděl, určitě mi sem napište radu jak to vyřešit.
SmouKy_
S tímhle ti neporadím, ale doporučil bych fotit třeba přes Bandicam, tak to dělám já, a nesekne ti hru, navíc nebudeš mít problém s tím kam se ti to ukládá.
Gargy
hele už vím čím to máš dej ve hře rozlišení na 1440 x 900 x 32 a mělo by to jít a screeny se ti budou dávat do Dokumenty\GTA San Andreas User Files\SAMP\screens
Upravil Gargy dňa 13.07.2015 14:59
gresak_m
Jestli ve windows 8 je jiná cesta do dokumentů tak to může být tím..zkus vytvořit takouvou cestu: C:\Users\uzivatel\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\screens (místo C:\Users tam bude tvoje pc..)

A nebo jsem našel tohle..ve windows 8 můžeš ukládat screeny tak že zmáčkneš Windows + Print Screen .Screen se uloží do složky Snímky obrazovky v knihovně Obrázky.

EDIT:Teď jsem to zkoušel na kamarádovo pc.. klikni na složku screens v Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\screens ,pravím tlačítke myši,dej vlastnosti a odškrtni "jen pro čtení" a pak dej "ok"
Upravil gresak_m dňa 13.07.2015 17:17
Haribo
Lightshot.
Ondrah98
Citácia
5. Diskuse, která bude neaktivní více než 5 dnů, bude uzamčena.

Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%