Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

CSGO PRBLM
aure
zdar , mam problm z cskom u som vaka nemu dostal cca 7 banov to je skoro viac jak som dostal na sp
samotny problem :
skoro vzdy jak sa pripojim tak mi to crashne a to tak
ako tam je odpocet 54321 tak sa mi to zastavi na 5 a po kratkej chvilke mi vypise cs go prestal fungovat
keby sa to volakomu stavalo a uz sa mu to nestava poprosim o radu dakujem
Upravil/a aure dne 19.07.2015 14:08
mladej_sefis
skús to preinštalovať.propríde v registri vymazať všetky súbory o gočku.ešte môžeš skúsiť %appdata% tam nájdi cs go a vymaž
Haribo
Vsetko vymaz, vsetko do**b. Mas pocit, ze registre su zbytocny odpad v tvojom pocitaci? Alebo si toto slovo cital na pcrevue.sk? Takisto appdata, paneboze uz len nazov tohto priecinku ti napoveda, ze data nejakej apliakcie nie su odpad, po ktorom sa vsetko vyriesi.

Cukriček Smile radsej napis na nejake off community forum Valve alebo na Steam forum. Verim, ze ti anglictina problem nerobi.
aure
cukrik moj uz sa stalo a neodpisali mi zatial LUDIA PLS HELP pokurim vam ked pomozete DALSI BAN uz nvm 10
Upravil/a aure dne 27.07.2015 14:50
aure
Kamarat nepomohlo mi nejake rady navyse ? x)) pomooooooooooc kto ma nejake rady ptaka losputaka
Upravil/a aure dne 02.08.2015 21:45
Geroj
Ak ti to robí hneď po to čo ti tu napu načíta tak zkús toto podla návodu

http://steamcommunity.com/sharedfiles...=257537054

Zlatúšik neviem či spíkuješ anglicky ale google translate určite poradí :D
dpq7WImm8w
Citace
5. Diskuse, která bude neaktivní více než 5 dnů, bude uzamčena. O její odemknutí může zakladatel požádat Moderátora fóra, nebo IT poradce.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
3%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
24%