Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

videa
Podrazak
Zdravím,

jelikož sekce rad je nějak zablokovaná, tak píši sem. Potřeboval bych poradit jaký je dobrý program pro úpravu videí po případně co ten program obnáší a jestli je s tím práce nebo se v tom dobře orientuje.

Nechce se mi už lézt do Movie Makeru. :D Díky
Baseball
Camtasia Studio je podle mě dobrá a jednoduchá, jediné co že máš jen na 30 dní zdarma :D
Majo
Najlepšie programy pre strih videa sú Adobe Premiere Pro, Sony Vegas.
dpq7WImm8w
Zrovna do Camtasie bych nešel.. každopádně určitě volbou Sony Vegasu neprohloupíš. Případně nějaký ten program od Adobe taky není k zahození
Podrazak
U Sony Vegas se ale musím nějak registrovat ne ? Smile
Klaun
Nemusíš
Podrazak
Nemáte někdo nějaký spolehlivý odkaz ? pokud se tedy sem může dát Smile
Battery
Nezapomínejte na první pravidlo sekce.
Citácia
1. Je přísně zakázáno jakkoli podporovat warez (tedy ilegální/kradený software), zejména formou odkazů na stránky umožňující jeho stažení.
Podrazak
Díky za připomenutí, ale já to vím ! Chtěl jsem odkaz, abych si to mohl přece koupit !! To je jasný, nejsem žádný pirát. Jediné co stahuji jsou mé slipy a ponožky a to jen vlastně 1 do týdne.
TheRaP
Citácia
Podrazak napsal:

Díky za připomenutí, ale já to vím ! Chtěl jsem odkaz, abych si to mohl přece koupit !! To je jasný, nejsem žádný pirát. Jediné co stahuji jsou mé slipy a ponožky a to jen vlastně 1 do týdne.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Plačem smiech spravil si mi deň Podraz :D
Pokial chceš Sony Vegas mi napiš na skype richi1262 hodim ti odkaz a možem dať aj nejaku začiatočnicku lekciu, ale budeš musieť zaplatiť svojim telom heheheee
Podrazak
Myslím, že můžete zavřít :D nebo co to děláte, rad jsem dostal až až.... děkuji pánové.
Battery
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas