Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

licence Windows 7
unactive
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně přeinstalace OS. Již mám v PC jeden Windows 7, ale ztratil jsem CD + product key, takže nemohu provést přeinstalaci. Bratr dostal při koupi PC licenci Windows 7 Home Premium 64bit (OEM) chci se tedy zeptat, šlo by přes toto CD co má on přeinstalovat Windows 7? Product key bych si našel někde na internetu (vím že to zní jako kravina, ale nechce se mi dávat +/- 1600Kč za blbý product key. )..
Majo
Ak je to inštalačné CDčko tak ti to pôjde určite nainštalovať, ale potom o 30 dní bude po tebe vyžadovať CD key. Takže si ho buď niekde nájdi (čo podla mňa asi nenájdeš) alebo kúp alebo je ešte jedna možnosť, že si môžeš celý windows cracknúť pomocou Windows Activatoru. Viacej ti prezradí určite google. Smile
Smile
fIoW
Myslím že by to mělo jít, je jedno co máš za CD, jde tam nejspíš hlavně o ten ProductKey, a na netu nic hledat nemusíš tvůj product key by měl jít zjistit tímhle programem (snad tím nepodporuji warez, ale snad ne když je to ze stránky "zdarma.." jestli ano prosím moderátory o smazání komentu) http://zdarma.org/1242-produkey-zjist...microsoft/ ..
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Shrekislove
je takzvaný program, windows 7 loader/activator,skús to.http://loader.7activator.com/
DJ_David_SK
Da sa cez USB Preinstalovat Staci ty stiahnut z webu na ulozto je dost suborou Keby si potreboval pomoct Kludne napis Smile
unactive
Ok takže jsem to zkusil, dal klíč... Ale nějak se instalace nedokončila, protože se mi nenainstovali ovladače, ani na síťový adaptér... takže co teď?
Tearsko
Stiahni si ovládače a nainštaluj si ich sám
unactive
Citácia
BTears napsal:

Stiahni si ovládače a nainštaluj si ich sám

Vím, ale mě se nedal do windows základní ovladač na net a nemohu ho nikde najít...
unactive
Můžete Lock!, nakonec jsem si sehnal Windows 8.1 a vše se nainstalovalo vpohodě, časem upgraduju na windows 10. Díky za rady...
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov