Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nemůžu zapnout gta
Ravic
Začalo to tím, že se mi po vypnutí cska změnilo rozlišení na nějaké nízké, nastavil jsem ho proto zpět. V tuto chvíli všechno fungovalo. Po restartu pc mi ovšem nejde spustit gta sa přes samp ani singleplayer. Pouze problikne obrazovka a napíše to tady tohle.

[img]http://imagehosting.cz/images/totoene.png[/img]

Zkoušel jsem měnit motivy i rozlišení, ale nic nepomohlo.
Ameli1
To rozlišení to mění i mně, to je v pořádku. Máš klienta 0.3.7 ? Chvíli po tom, co ti to napíše tuto hlášku by se ti mělo začít zapínat GTA.
Ravic
Ano mám nejnovějšího klienta, do dneška mi to nedělalo. Jo a po tom, co jsem měnil motivy už se mi ten text nezobrazuje vůbec.
Ameli1
Nevím v čem máš problém, udal si moc málo informací, abych si z toho mohl něco vyvodit, možná ti někdo bude schopný pomoci, nebo pozoruj a pak napiš.
cZSpajkdR
Ahoj,tuhle hlášku to vypisuje podle mě každému,kdo má Windows 7. Jinak se mi stávalo to samé,ale mě vždy pomohl klasický restart PC.

Popřípadě zkus stáhnout jiné GTA. (crack apod.)
cechyy
Ahoj můj názor je je to , klikni pravým na GTA sa nebo SAMP a dej nastavení kompatilibita a nastav si tam buď svůj Windows nebo starší než je tvůj a zkus jestli to furt bude dělat
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Ravic
Nastavení kompatibility jsem neúspěšně zkoušel, informací jsem nedodal málo, ale tolik, kolik jsem mohl. Nakonec jsem to vyřešil znovuinstalací gta do jiné složky. Smile
CzSK
Než se dostanu domů tak to i vyřešíte. :D
Zámek.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
3%