Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Crash při spuštění
Rosta
Čau nikde jsem to nenašel , tak poprosím o radu. Bratránek by si rád taky zahrál na serveru, ale bohužel vždy když se připojuje na server (když začne načítat SAMP) tak hra crashne. Nemá žádné mody, GTA zkoušel reinstalovat, jiný crack taky. Tuším má win 10, já je mám taky a problém nikde, nešlo mu to ani na jiném systému. Single mu jde normál, dokázal by někdo prosím pomoc ?
Geroj
Je možné že si myslí že mody nemá, ale mohol stiahnuť GTA ktoré tie mody má, dalej by mohol skúsiť iný crack ak to je warez verzia, moc mi toho nenapadá dalej.. možno ovladače.. ale to by zase nešiel ani ten singleplayer, podla mňa tam bude robiť problém tá 10tka, niečo môže mať inak nastavené.. rád by som ti pomohol ale na toto odpoveď nemám.
Rosta
Jak jsem psal jiný crack zkoušel i jiné více GTA odeme kde mody nejsou, win 10 mám taky a jde to bez problému, jak píšu dělalo mu to i na win 8. Nějaké nápady další?
ViNceNzoSvK
Hodíš sem niaky screeny z pádu. Či padla hra, alebo padol SAMP launcher. Záleži či napíše "program prestal pracovat", alebo vyhodí okineko so SAMP hlásením.
Rosta
vyhodí to okenko s tím SAMP hlášením , napíšu mu o screen a hodím to pak sem.
ViNceNzoSvK
Dobre, tak nám to sem potom postni. A uvidíme čo stým dalej
Geroj
Ešte niečo možno
C:\Users\menopouživatela\Documents\GTA San Andreas User Files a najdi gta.sa, typ suboru je SET
skús dať svoj gta.sa set do jeho PC, absolutne neviem či to niečo urobí, ale je to možne, kedže su to nastavenia SAMP
ViNceNzoSvK
Vyriešené?, alebo sa ešte nič nezmenilo?
Rosta
Zatím asi nic, když se mi ozve tak si to případně odemknu, Díky za snahu. Lock!¨

//img.tpx.cz/uploads/sampfhfhj25sf34343.png

Tohle to píše? Rady?
Upravil Rosta dňa 21.11.2015 16:32
CzSK
Co se dívám tak takhle chyba se týká módů (vím co jsi psal).
Zkus tohle:

Citácia
1. Uninstall your mods if any
2. Run gta_sa.exe as administrator
3. If you have d3d9.dll in your GTA folder, remove it
4. If that didn't work, delete gta_sa.set

// Z důvodu neaktivity zamykám. Kdyby se náhodou něco změnilo, napiš mi nebo si to odemkni.
Upravil CzSK dňa 27.11.2015 22:16
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
3%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov