Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Dotaz ohledně spouštění SAMPu.
Davca15
Zdravím, mám tu takovej menší problém, po letech jsem se chtěl vrátit zpět k hraní, ale když pustím SAMP a připojím se na nějaký server, tak mi to pustí Single, nevíte co s tím? Předem děkuju za užitečné rady Smile
Ondrah98
Přesunu ti to do sekce o PC, kde se mohou vyjádřit i hráči.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
CzSK
Jiný crack.
Primer
Iný crack,a ak chceš sa pripojiť na tento server (SuperPařba) tak si stiahni nového clienta 0.3.7,server prešiel na nového.
Návod ---> Klikni tu..
Krowky
- najprv skús úplnú jednoduchú vec, v dokumentoch si otvor zložku s gta a zmaž gtasa_set

- nemáš nejaký patch? napr. 1.1 ak máš treba nájsť downgrade patch na 1.0

- skontroluj či máš dobrú "cestu ku gta" v samp klientovi, prípadne to sprav jednoducho, vypni samp, premenuj zložku s gta, zapni samp a sám si bude pýtať cestu

Možno bude stačiť zmazať ten set...skús, uvidíš
ViNceNzoSvK
Citácia
Single Player Loads instead of SA:MP
YOU ARE NOT SUPPOSED TO SEE THE SINGLE PLAYER OPTIONS (NEW GAME, LOAD GAME, ETC) - SA:MP SHOULD LOAD BY ITSELF AND NOT PRESENT THESE OPTIONS. IF YOU SEE "NEW GAME" SINGLE PLAYER HAS LOADED, NOT SAN ANDREAS MULTIPLAYER.
Single player can load for 2 reasons - you have installed SA:MP to the wrong folder or you have the wrong version of San Andreas. If you have the wrong version it's easy to fix. . Click here to download the downgrade patch.
Sometimes the single-player menu will be shown, but SA:MP will have in fact loaded properly. To fix this you simply need to select an item on the menu then press esc until you're out of it, then SA:MP will proceed to load.
ViNceNzoSvK
Neaktivne Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
3%
Ne, je ještě čas