Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

PC zase v háji ?
Zrušený účet
Zdravim, chci jen poradit, jestli je ten noťas zase v háji. Když ho zapnu tak se mi načte, ale vyhodí mi to tuto tabulku:
img.tpx.cz/uploads/20160207_131837.jpg
Tak dám ok, pak se mi někdy stane, že mi to vyhodí tuto tabulku:
img.tpx.cz/uploads/20160207_132256.jpg
Napřed nereaguje a pak mi ji až vyhodí. Ani nezapnu net a když se mi klidně až po půl hodině zapne, tak se mi ukáže, že neodpovídá. Celé to zbělá a nic se neděje. Připadá mi jakoby byl spomalený. Všechno otvírám nehorázně dlouho.
Nedal by se nějakým programem zrychlit (pokud se vůbec spustí) nebo s ním mám raději zajít do servisu ?
CzSK
Ozvy se mi na skypu: Kostra16 a připrav si program Teamviewer.
Zrušený účet
Už se mi ten PC nějak pohnul. Spustilo se mi GTA a dokonce i net, ale i tak ti dám vědět na skype, jestli by jsi se na to nemohl podívat a říct mi co s tím. Vůbec počítačům nerozumím, takže se mi pomoc bude hodit. Smile
Pandy
Kdybys napsala mě, tak ti taky pomůžu, vím čím to tak nějak je...Chybí ti tam dll soubor, který potřebuješ stáhnout..mám ho i v PC ..
Upravil Pandy dňa 07.02.2016 18:55
Krowky
Toto je asi najkrajšia chyba aká môže byť, sama napíše čo je zlé, dll súbory sa dajú aj jednotlivo stiahnuť, stačí do googlu napísať ten názov čo to píše v chybe.
Pandy
Zde stáhneš soubor, vybereš možnost podle toho jaký máš WINDOWS a dáš stáhnout pouze soubor ( resp. klikneš na hlášku : No thanks, download only mfc110u.dll dll file ) a tím stáhneš chybějící soubor, a dále už snad víš co s ním máš dělat Smile
LuKi_
Najdi si v počítači kde je ten program "Avgui.exe" a do složky si stáhni ten .dll program. Dělám to tak se vším, někdy mi to nějak chybí a stáhnu si ten .dll soubor. Nejjednoduhší řešení Smile
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Suve
Dej vyhledávání.Napiš CMD.Spusť ho jako správce a napiš

sfc /scannow

vyhledává to chybné části windows a nahrazuje je ze zálohy.Lepší než stahovat nějaké soubory.Až to najde atd. tak resetni počítač jestli to je opravené Hi
P.S. mezi "sfc" a "/scannow" je mezera
Suve
Citácia
werymex napsal:

Kdybys napsala mě, tak ti taky pomůžu, vím čím to tak nějak je...Chybí ti tam dll soubor, který potřebuješ stáhnout..mám ho i v PC ..

Nechybí dll. soubor jen je poškozenej :D
DanRo
Ano, hoši nejlepší rada stáhni si ddl soubory na googlu, kde to není ověřený a může si do počítače stáhnout ještě větší sajrajty.
Zrušený účet
Dala jsem ten počítač mamčinému přiteli, říkal že to nechá projet nějakým programem, popřípadě přeinstaluje windows a nebo to vezme k němu do práce, kde se na to chlapi odborníci podívají. Každopádně děkuji za rady. Smile
Pandy
Citácia
Suve napsal:

Když je poškozenej, tak je i tak lepší to stáhnout, taky jsem se s tim setkala, tak radím jen to co pomohlo mě, ne to co se dělá, někde podle někoho na netu Facepalm

Jak už tu bylo psáno, nejprve bych to projela CMD a až potom stáhla soubor jako druhá varianta, ale ideální by bylo přelejt celý Widle a je klid, jak se začne něco kazit, tak opravíš tohle, ale zase bude problém někde jinde. Prostě přelejt, stáhnout si pořádnej čistící program ( NE CC cleaner ) a je klid a počítač frčí. Toť vše pro všechny hatery a rejpaly..
Krowky
Citácia
DanRo napsal:

Ano, hoši nejlepší rada stáhni si ddl soubory na googlu, kde to není ověřený a může si do počítače stáhnout ještě větší sajrajty.

Existujú overené stránky, resp. oficálne stránky na dll fix. Takže takáto panika je úplne zbytočná.
Suve
Citácia
werymex napsal:

Citácia
Suve napsal:

Když je poškozenej, tak je i tak lepší to stáhnout, taky jsem se s tim setkala, tak radím jen to co pomohlo mě, ne to co se dělá, někde podle někoho na netu Facepalm

Jak už tu bylo psáno, nejprve bych to projela CMD a až potom stáhla soubor jako druhá varianta, ale ideální by bylo přelejt celý Widle a je klid, jak se začne něco kazit, tak opravíš tohle, ale zase bude problém někde jinde. Prostě přelejt, stáhnout si pořádnej čistící program ( NE CC cleaner ) a je klid a počítač frčí. Toť vše pro všechny hatery a rejpaly..

Co je na tom lepší stáhnout, když to windows dokáže opravit sám pomocí sfc jak jsem psal ? :D
CzSK
Tak zase klídek. Díky všem, že se snažíte pomoct ale nemusíte se hádat kor v diskuzi o PC.
Kikush to více méně vyřešila, takže zámek. Na žádost odemknu.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
3%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
24%