Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

KLÁVESNICA 20 - 30 €
Tearsko
Zdarec, viete niekto poradiť klávesnicu , cenovka 20-30 €, žiadne dúhové kolotočárske blbosti sa mi nepáčia, môže byť podsvietená ale tak normálne, žiadne dúhové osvetlujúce blbosti :D . Môže byť aj herná.

Ide mi hlavne o vaše skúsenosti a to aby bola dobre použitelná a dalo sa na nej pohodlne písať

(kúpil som si totiž TRUST klasickú minimalistickú klávesnicu čiernu s nižšími tlačítkami a po ani nie mesiaci sa začala zasekávať a najčastejšie používané tlačítka už idu tuho.)
SenSuj
Já kdybych si měl kupovat klávesnici do 30€, tak šáhnu bujd' po A4tech nebo Genius a proto ti sem dávám Genius GX Gaming Scorpion K20 CZ+SK. Na Alze jí máš za +-28€ nevím to jistě. Popravdě jí nemám, ale recenze má dobré. Nebo bych prostě koupil za 10€ nějakou "normální" jako například Logitech Keyboard K120 OEM CZ, také na Alze za +-12€. Je to na tobě. Dál jsem ti tu 2značky s kvalitním a levným zbožím.
Spamer
Ak chceš aj Lacnejšiu neviem ja mam Hama uRage Lethality a som snou spokojny je to taka slabšia herna klavesnica a má tu vyhodu že kabel je pohryty ochrannou vrstvou že sa ti tak rychlo kabel nepokazy sice klavesnicu mam iba 1rok ale som snou spokojny Smile cena na alze je cca za 12€ ak chceš link pošlem Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
kachlYcka
No tuto http://czc.cz/evolveo-gk420/180157/produkt

18.1€ mám ji já, 3 podsvícení a je herní Smile Tlačítka jsou trochu více blbě zmačkatelná než na tom trustu. Měl jsem nějaký trust s tlačítky jak na NTB a začalo se to zasekávat
kachlYcka
+ si muzes nastavit i ten JAS barev, takže ti to nebude svítit do xichtu:D
_Ego
https://alza.cz/logitech-g105-gaming-...48.htm?o=1
Pokud chceš opravdu dobrou klávesnici tak ti doporučuju připlatit si.
sám jí mám už 2-3 roky a nemůžu si stěžovat
Tearsko
no 60 € je už kapánek moc nakolko len využívam nejakú finančnú rezervu pri skladaní nového PC a to je tých 30 € nazvyš :D

Tá geniuska nieje moc dobrá, tu má kamoš a jednak to moc svieti ten modrý panel a oslepuje to a je tam len duhové podsvietenie ktoré sa nedá nastaviť do jednej farby inak je vcelku dobrá čo sa týka použitelnosti ale škoda tých farieb .

Tia lacnejšie do toho už nejdem na tom som sa už 2x odrbal :D

Ešte čosi pokukám, viac menej ma zaujímalo keby náhodou niekto vie doporučiť niečo fakt rozumné v tej cene , diky za odpovede
RuliiKkO
za taku cenu kupiš jen "dočasnou" kvalitu.. ale když už tak za tu cenu tu máš od

- Bloody (klik): která je pohodlná při psaní a něco vydrží..

- pokud ale opravdu chceš KVALITU se vším všudy tak ti doporučuju našetřit a koupit tuhle
(mega klik) tahle je nejlepší z nejlepších jako celkově a vydrží ti hodně dlouho, razerky nezklamou) já mam blackwidow a jsem spokojenej.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Tearsko
tá bloody 120 vypadá celkom dobre,
nehladám extra kvalitu , ale kvalitu relevantnú k tej cene :D mal som 5 rokov základnú klávesnicu za 10 € od prestigia ale už sa vyťukala a chcel by som niečo normálnejšie :D ten trust bol blbá volba tak tento krát niečo overenejšie :D

100 € za klávesnicu fakt nedám :D
RuliiKkO
jasny, tak tu maš tu bloody teda no.. kdybych našel ještě něco napišu ale myslim že to za tu cenu je nejlepši volba)

prodej auto, kupiš klavesnice do zasoby Kappa
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Tearsko
Ja mám dosť € navyše ale nebudem do PC tolko investovať Kappa
CzSK
HP K4000 Bluetooth Keyboard - sice je to cca 90 ,- přes hranici tvýho stropu ale myslím, že to nebude pro tebe takovej problém. Každopádně nemá numerickou klávesnici.

Rapoo 8200 - tady je to přes hranici o cca 30,- ale co se dívám tak opravdu nevypadá špatně po všech stránkách. Na víc, máš tam i myš.
Tearsko
ten prvý výber je zbytočnosť k detskopu bezdrátová klávesnica a bez numery ešte viac :D

druhý výber je tak isto zbytočný bezdrátový + tá myš dpi 1000 je fakt bieda :D

včera som kúpil tú a4tech bloody spolu s komponentami na nový PC , môžeš /lock
CzSK
Citácia
BTears napsal:

ten prvý výber je zbytočnosť k detskopu bezdrátová klávesnica a bez numery ešte viac :D

druhý výber je tak isto zbytočný bezdrátový + tá myš dpi 1000 je fakt bieda :D

včera som kúpil tú a4tech bloody spolu s komponentami na nový PC , môžeš /lock

Náhodou, bezdrátový nejsou zas tak špatný. Co se týče myši, určitě jí máš, to ber jako dárek s kterým si může hrát tvoje kočka pokud jí máš (jestli ne tak Janci). :D
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
3%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov