Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Server
Vozas
Zdravím.
Mám problém,normálně zapnu SAMP a připojím se na server,ale když se připojuji tak to neustále píše The server didn't respond.Internet mi normálně jde,ale do hry se nemohu přihlásit. Help me SadSad
Tohle je ono,ale tenhle obrázek jsem stáhl z netu jinak já tam mám ip superpařby samozřejmě.
Upravil Vozas dňa 14.02.2016 20:32
Tearsko
akú máš verziu klientu ?
Vozas
no tu nejnovější odtud
jsem zkoušel vše přeinstalovat
Pandy
máš verzi 0.3x R1-2, však to máš napsaný hned na 1. řádku.. Stáhni si verzi 0.3.7 a půjde Ti to Smile
Vozas
werymex psal jsem, ze tohle je stahly z googlu, ze ja mam tu spravnou neboj, tohle neni moje
Dobre dam sem to co mam ja, tohle je moje , je to snad spravna adresa ne ?
Upravil Vozas dňa 14.02.2016 22:17
Pandy
Jasně já to chápu, ale na 1. obrázku je jiná verze, tak jsem myslela, že tohle řešíš..
Mě tohle dělalo a dělá i na jiných serverech, ale u mě to většinou bývá internetem, protože mi občas spadne..Tak nevím , snad ti tu někdo poradí, opravdu mě nic nenapadá. Reagovala jsem na ten 1. obrázek, tam byla verze špatná Sad
Vozas
jo tam ja vim ta verze, ale ja mam tu spravnou ,ale jinak ti dekuji Kytka pro tebe
Pandy
No nemáš zač, nepomohla jsem Ti Pohoda
TomiSK
Skús toto:

Citácia
Vypnúť a zapnúť internet(router keď máš)

Alebo

Citácia
Odinštalovať a nainštalovať samp
CzSK
Ozvy se mi na skypu: Kostra16 a připrav si program Teamviewer. Během zítřka se na to podívám.
Vozas
Diky moc lidi
TomiSK a prosimte jak udelam ten restart routeru ?
Upravil Vozas dňa 15.02.2016 20:34
Pandy
Vypneš ho a zapneš Smile nebo bys tam měl mít takový resetovaci tlačítko , to uvidíš Smile
Vozas
Ale kde najdu ten router prosim?
Upravil Vozas dňa 15.02.2016 21:27
Tearsko
Máš iba opticky kábel natiahnutý do bytu alebo nejakú krabičku z ktorej ti ide internetový kábel alebo wifi anténky ?
TypeK_
Svůj router najdeš takto...

Napíšeš si do startu cmd a otevřeš. Poté napiš do cmd "ipconfig" bez uvozovek. Vypíše ti to tvoje informace o internetu. Najdeš si tam "Adaptér sítě Ethernet Připojení k místní síti: " a pod tím (neúplně) uvidíš "Výchozí brána" a nějaké tečky... To číslo, vedle těch teček skopíruješ

Příklad:
Výchozí brána . . . . . . . . . . : 11.11.123.1

Své číslo vložíš do svého internetového prohlížeče a načte se ti tam toto:
ctrlv.cz/shots/2016/02/15/8Qh3.png

Jestli nemáš své Login a Password a máš internet "kabel" tak napiš nebo zavolej svému poskytovateli internetu a jestli máš wifi krabičku a tak tam to někde bude napsaný Smile (PS: Čiže tam budeš psát či volat musíš mít papír se smlouvou na poskytování internetového připojení)

Doufám, že jsem ti nějak pomohl :D
Vozas
Pomohl díky moc !
CzSK
Citácia
Vozas napsal:

Pomohl díky moc !

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas