Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Chyba v myške?
PaPaBear
Zdravím chcem sa opýtať keď som hral minule (berme to ako davnješie nie včera alebo tak) keď som písal alebo niečo všetko pohode.. išlo a dal som NB do opravy a od vtedy keď pišem.. tak mi 1.prestane písať.. 2.keď píšem niečo a myška je niekde v strede textu a ja pišem na koniec tak akoby sa mi to prehodilo samo a text mi piše.. v strede (ten stred a koniec je provizorny aby ste si to predstavili) to je asi všetko čo mi robi.. keby niečo tak dopišem
God_Is_Back
Nestláčaš na notebooku "tačped" ked píšeš ? :D
1. Skús vypnúť "tačped".
2. Skús vymeniť myšku či ti to s inou nepôjde normálne.
3. Skús spustiť antivírus. Existujú vírusi ,ktoré ti prepínajú klávesnicu a tak mal som to aj ja.
4. Skús tú myšku na inom PC či to bude robiť a daj vedieť.

Ak to je naozaj v myške po všetkých mojich bodoch tak si kúp inú Smile
PaPaBear
aha dik.. neviem ten tačped.. mi nejde vypnut mam to nejak na f7 ale nejde.. nejak v nastaveni musim pohladat ale nechce sa mi.. ale skor tym virusom možno.. lebo mal som ich. aj mody mam na gta.. a pi...vinky
God_Is_Back
Tak skús to prečistiť a daj vedieť poprípade mi hoď do SZ svoj skype a keď sa v sobotu vrátim na slovensko tak sa ti na to pozriem Smile Aj tak nemám čo :D
CzSK
Nějaké změny? Pokud není problém pořád vyřešen, ozvy se mi na skype: Kostra16. Podívám se na to ale až o víkendu, tenhle týden pracuju.
Uživatel byl přítomen, nereaguje. Zámek.
Upravil/a CzSK dne 04.03.2016 06:53
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
3%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů