Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nejde ntb
No10
Zdravim prosim help ked zapnem nb tak mi nabehne taka somarina ked vypnete surovo pc/ntb neviem to nazvat :-D proste tam bezi 30sek. A mozem to vipnut enterom vypnem to nabehne mibten znak windowsu to je na obrazovke chvilu a potom mi blikne bluescreen a zase mi nabehne ta somarina zked vypnete surovo pc a toto robi vkuse dokola prosim help
Masterskills285
dobre by bolo dat sem screen ked takto sa v tom nevyznam
No10
Len skoda ze neni ako.. :-D ked mi nejde ntb
Masterskills285
odfot mobilom a tak bože
No10
... Ta grafika na mobile je dostt na prd pockam na niekoho kto to vue
Ondrah98
On nemůže nikdo moc vědět, pokud neuvidí konkrétní chybu. Tohle je, jak přijít do autoservisu bez auta a říct "auto mi nejde, co mám dělat..."
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Baddy
A máš ho ještě v záruce?
No10
Ondrah este mi to stazuj... :-D skusim sem zajtra hodit screemy a nie neni b zaruke
kachlYcka
Vím co to je, máš pokažený HDD nebo něco s ním prostě máš, narval jsem do pc HDD z ntb a dělalo mi to samé, co tobě :D
Baseball
Bude špatný disk.

btw bych se ani nedivil kdyby to bylo programam na obcházení Pusa
No10
Aha da sa kachlicka ako si to opravil?? Alebo da sa to opravit?? Btw baseball tym to nebude :-*
kachlYcka
Jo dá, nacpi to do nějakého kompu(propoj to jako by si dával flash disk do pc), a smaž ho, mělo by to jít Smile
CzSK
Téměř vůbec nic jsem nepochopil...sice je to somarina ale mohl bys poslat screeny co za chyby se ti ukazuje.
Groot
Ukáž screeny, a nemusí to byť len diskom, ale aj zlým chladením CPUčka.
Skús to nejako vyčistiť od prachu, prepastovať grafiku, CPU a uvidíš potom, ale je to len odhad keďže nemáme nič čoho by sme sa mohli chytiť.
kachlYcka
No tak, kdyby bylo zlé chlazení cpučka, deska je natolik chytrá že to pozná a hned po uvítací zprávě biosu/desky by naskočila nějaká zpráva a nepustilo by tě to dále ne ?

Jinak zkus i další co tu píšou Smile
Groot
Citácia
kachlYcka napsal:

No tak, kdyby bylo zlé chlazení cpučka, deska je natolik chytrá že to pozná a hned po uvítací zprávě biosu/desky by naskočila nějaká zpráva a nepustilo by tě to dále ne ?

Jinak zkus i další co tu píšou Smile

Ne ;) hodí ti to modrú smrť maximálne :D
// alebo ti ho vypne :D
Upravil Groot dňa 17.03.2016 15:05
Gargy
Dodko u nějakých desek je možnost spuštit normál jen to vydrží bohužel 5min pak se to vypne když je 100 stupňů jak u jaký desky je to v nastavení v biosu na 50-100 na jakou extrémní teplotu se vypne
Upravil Gargy dňa 17.03.2016 15:42
No10
Zrejme vam tu nic nedam lebo
moj s****eni telefon je taky srot ze sa tu neda nijako dat fotky
CzSK
Citácia
No10 napsal:

Zrejme vam tu nic nedam lebo
moj s****eni telefon je taky srot ze sa tu neda nijako dat fotky

Nebo je spíš problém u tebe v pokoji na židli...buď sem dej nějakým způsobem screeny jestli chceš řešit svůj problém nebo to tady zamknu a nebudeme to dál řešit.
No10
Sory czsk mozes lock
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas