Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nejde mi žiaden SAMP server
Brendy
Prosím keby ste mi pomohli, ale nejde mi žiadny samp server, jedno či slovenský alebo zahraničný, furt mi ukazuje ping 0 a hráčov z 0/0.

Rady píšte do komentov prosím.
Tearsko
klient máš zo sa-mp stránky ?
Brendy
áno dnes som sťahoval nového (toho istého clienta) 0.3.7. priamo zo samp stránky crack mi fičí stále nemenil som a v ňom chyba asi nebude (dúfam) a celé GTA som dnes preinštaloval a problém asi vidím s AVG antivirákom keˇže sa mi nedá aktivovať, aktualizovať ani odinštalvoať a ani vypnúť firewall (teoreticky by mal byť vypnutý lebo doteraz server fičal)
Ameli1
Zkus si stáhnout CCleaner. Máš tam i odinstalátor. Spustit čistič, vyčistit i ty registry a uvidíš.
Popřípadě, jestli máš DirectX, jestli ti funguje GTA v singleplayeru.
Pokud máš hru v jiné složce, než normálně, tak koukni, jestli je klient SAMP propojenej se složkou hry v Settings.

Pokud nepomůže, tak můžeme dát skype až se dostanu na kolej a zkusil bych se v tom poštrachat přes teamviewer. Nicméně doufám, že něco z toho, co jsem napsal výše, pomůže
Brendy
skus niečo vymyslieť, rýpem s v tom už od vtedy cez všeliake fóra akési programy čo doporučujú a to a moc tomu nerozumiem... informatika nie je moc pre mňa

potvrď skype
citron
http://forum.sa-mp.com/showthread.php...hp?t=84901

Nie je tam riešenie, ale snáď sa tam niečo dočítaš.
CzSK
Jestli máš neustále problém, ozvy se mi na skype: Kostra16. Neslibuji nic, že bych se na to v brzký době podíval. Momentálně jsem celkem zaneprázdněn.
Brendy
Poprosim lock Smile pomohol mi Ameli Smile diky ale za ochotu
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%