Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Notebook do 16000Kč (592€)
unactive
Čus, mám v plánu kupovat notebook do 16000Kč (592€), jelikož budu trávit celý týden na intru. Vím, že je PC lepší na hry, bla, bla, bla... Ale já potřebuji ntb na intr + často cestuji. Hledal jsem různě po netu a objevil jsem tento http://notebooky.heureka.cz/asus-x555...e/#section
Myslíte, že na něm rozjedu GTA V na high detaily a Far Cry Primal na low/medium?
Tearsko
GTA V neviem či rozbehneš vôbec skrz ten procesor a ak hej tak len na najnižších detailoch, tá grafika nie je žiadne delo ale len taká stredná trieda v notebookoch .Ale inak za ten peniaz taká normálna overená volba akuirát že možno pozrzi niečo podobné ale novší model s novším procesorom ale táto rada by asi mala byť aj ok.
... až na ten W8 no ale v dnešnej dobe je problém zohnať ten notebook v normálnej cene s niečim iným. Myslím si že touto volbou ale nič nepokazíš.
Baddy
Ahoj mám velmi podobný notebook a sem s ním velice spokojen, rozjedu Fifu 16 na Full detaily, rozhodně ti doporučuji tento notebook nebo nějaký podobný od Asusu
CzSK
Souhlasím s BTearsem. Ale když už chceš noťas, vyplatí se si našetřit víc ať máš na 2 - 3 roky pokoj.
Mordis
Asus určitě nekupuj, tedy alespoň za mě..
Prošla naší rodinou několikrát a prostě už nikdy víc!
3 roky zpět jsem si kupoval ntb ACER za 19k z 22k... V dnešní době na tom nové hry nerozjedu ani kdybych se na hlavu stavěl. Ale v té době to bylo dělo :D
Myslím že opravdu bude lepší našetřit si víc...
CzSK
Rad je tu poměrně dost, takže bych to tu zamkl. V případě, že bys měl nějaké jiné dotazy, napiš mi a odemknu to tu. Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%