Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chyba - zminamilizování GTA
Ragnar
Čau, lidi, hele mám problém, hraju prostě, GTA a když si potřebuju odskočit na FB nebo něco takovýho.. a dáš minimalizovat, tak mi to udela cernou obrazovku a ikonu myše, se kterou mužu hejbat, ale nic jinyho za prikazy nejde, ani ctrl+alt+delte nic a musim manualně vypnout PC, což mě dost sere.

Zkoušel jsem preinstalovat GTA a pak to šlo ale ted to zase nejde, preinstaloval jsem znova GTA a i tak problém trvá.
Teczka83
Mě to dělalo kvůli ne zrovna ideálním parametrům počítače. Na novým mi to nedělá.
Ragnar
No já tam hodil Win 10, PC mam v pohodě, az teda na grafiku no.. :D ta je dá se rict nulová:D ale na WIN7 mi to v poho šlo :D a jak říkam dneska mi to taky šlo tak nevim no
Tearsko
kompatibilitu si menil ?
Ragnar
Asi ne, hele, jak se mění? že kliknu pravym?
Ragnar
Přece nebudu hrát na 1024x768 :D to je otřes, hraju na 1920x1080. A ten anti aliasing a tiene vypnu kde?
SenSuj
V nastavení, kde jinde..
Ragnar
No tak tam to vyplí mám...
Ragnar
Snižovat si to nebudu, to není nic moc rada, no nic, vystačim si asi s tim že budu dávát alt+enter, nebudu hrát na 1024x jak mental zaostalej kterej vyšel ted z léčebny
Ragnar
Já na tebe nějak špatně nereaguju :D Jen říkám, že nechci hrát na 1024x, GTAčko mi nelaguje, jede mi uplně plynule, i při FIFE 16 si to muz unormal zminamilizovat, mám integrovanou grafiku, to je tak.. a ted jsem přešel z Win 7 na Win 10 a začalo to dělat.
Tearsko
si to pusti v kompatibiulnom rezime s win 7 ( klik pravým - vlastnosti a kompatibilita skus w7 a ak nepojde tak xp)
CzSK
Neaktivní, zámek. Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
3%
Ne, je ještě čas