Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Fraps - fps dropy
mkj
caw no tak mam problem s tim ze kdyz natacim pres fraps tak normalne jsem tocil tak kolem tech 50/60 fps. No ted nevim z jakeho duvodu mi to toci na 30 a nekdy to zacne dropovat. Pak frajeri co porad breci abych natacel zacnou brecet ze davam esc pritom esc nedavam ale fraps mi zacne gtacko dropovat treba na 25-20 fps a pak to zas vyskoci na 30. V gtacku toho moc nemam, jen nejake skiny, modely zbrani a nastavenou fist iconu a jeste vlastni efectspc ale tim to neni, zkousel jsem to dat pryc a bez vysledku. Vetsinou mam zaple youtube jeste na pozadi, skype atp. kdyz natacim. Tak bych byl rad za nejake rady popr. jiny program ktery nezere tolik fps ale je schopen snimat tu stejnou tedy maximalni kvalitu. dik caw
Mixer
Zkus vypnout aktualizace windowsu to by to mohlo dělat když jsi měl před tím vyšši fps a nebo jestli nemáš v pc nejakej vir
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
SenSuj
Používej Bandicam. Peace
mkj
Citace
Mixer napsal:

Zkus vypnout aktualizace windowsu to by to mohlo dělat když jsi měl před tím vyšši fps a nebo jestli nemáš v pc nejakej vir

Vir nemam, nedavno jsem to projizdel avirou + jsem cistil ccleanerem pc a jeste pak delal defragmentaci.
Groot
Skús si vypnút framelimiter v nastaveniach. Fraps som nepoužíval tak ti viac pomôcť neviem.
mkj
Citace
Interstellar napsal:

Neprešiel si nedávno z WiFi pripojenia na sieťové ? Pretože ja som začal mať rovnaké problémy keď som začal používať sieťové pripojenie, vyriešil som to tak že som odinštaloval ovládač na WiFi pripojenie a dropy prestali.

to by me nenapadlo ze by na to mohlo mit vliv tohle, nejak jsem to nezkoumal nekdy hraju pres kabel a nekdy hraju z postele na wifi tak uvidim jestli to muze byt tim
CzSK
Neaktivní, zámek. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
3%
Ne, je ještě čas