Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Samp crash
Masterskills285
Takže čau mam tento problém na notebooku z win 8 mi išlo samp v pohode lenže dnes to začalo robit to ze keď zapnem samp a dam pripojiť na server tak sa ani nezapne hra a hned padne a ukaze ze mi padla hra proste sa ani nedá zapnut hra ale sampko sa da v pohode ale hra nejde ak viete čo by sa s tym dalo robit bol by som rad Dakujem moc
Ladik_
Ahoj tohle mi taky dělalo jeďině jak jsem si poradil tak byla reinstalace GTA san andreas.
nebo když to nepůjde tak jinej crack Smile
trixi
Delalo mi to same, zkusil jsem ruzne cracky na gtacko neslo, stahl jsem nake z kat.cr (bez dabingu) a pohoda jde, bude to crackem pravdepodobne. Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23990
Masterskills285
Mne to vypisuje ked instalujem samp ze chyba nejaky gttawl niečo take 2 krat to napise ze chybaju taketo subory a nič sampko nejde
Ladik_
Citace
Masterskills285 napsal:

Mne to vypisuje ked instalujem samp ze chyba nejaky gttawl niečo take 2 krat to napise ze chybaju taketo subory a nič sampko nejde

A stahuješ sampko z officialní stránky ? Smile
Masterskills285
Citace
A stahuješ sampko z officialní stránky ? Smile
Sampko som stahoval odtialto no official stranku neviem ak vies daj mi sem link prosim
Masterskills285
Ok možete lock uz som to spravil :D
Masterskills285
ja som nainštaloval gta z internetu dal samp a musel som zmazat s gta user files gta sa set a ide to v pohode
CzSK
Neaktivní, zámek. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
3%
Ne, je ještě čas