Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

win 10-připojení
roqi12345
nelze se mi připojit na žádnej server-myslím si že je to windowsem mám pc: https://alza.cz/hp-pro-280-g1-microtower-d3040555.htm?o=20 AT mi řekl ať jdu sem a zeptám se jak to zkompatibilovat. Předem díky
MegaBite
Ahoj, ono by to spíše chtělo popsat co ti to píše, popř. nic nepíše, atd. ze soustavy PC nikdo nic nepozná. Dodej vše co ti to dělá a jak se to chová.
Pandy
Kdy jsi instaloval Windows 10 ? Máš stažený požadovaný DirectX, který se ti ukazuje při pokusu o zapnutí SA-MP clienta ?
roqi12345
nic mi to nepíše prostě se to buď se to nezapne nebo crash. a DirectX mám a win 10 mám na pc od začátku
Pandy
Tak si zkus tu hru kompletne odinstalovat i s clientem, vymaž složku s GTA (nebo zálohuj na externí disk) a tu hru zase nainstaluj. Pokud ani to nepomůže, pošli mi parametry tvého PC.
Počítač - vlastnosti systému a pošli mi screen.
roqi12345
teď mám jiný problém byl jsem na 8 serverech anticrasher normal fungoval pak jsem šel na SP a crashe jakto?
Nejik
Nejspíše máš špatný crack nebo množství modů v GTA. Přeinstaluj GTA, jak řekla werymex, stáhni jiné, a poté zkus nastavit režim kompatibility pro Windows 7/xp.
Pandy
Citace
Nejik napsal:

Nejspíše máš špatný crack nebo množství modů v GTA. Přeinstaluj GTA, jak řekla werymex, stáhni jiné, a poté zkus nastavit režim kompatibility pro Windows 7/xp.

Jak napsal Nejik Správně

Jinak já nikdy anticrasher nepoužívala a fungovalo mi vše bez problémů. Stáhni si jiný crack nebo jednodušše přeinstaluj hru. Pokdu budeš mít problémy, stáhni si TeamViewer a kontaktuj mě na skype werymex.
MegaBite
Dříve jsem na xpéčkách (ted mam novější systém) měl hromadu modů a pořád to crashovalo, takže jak už tu padlo, komplexní přeinstalace hry a neinstalovat žádný mod, tky podle toho jaký máš pc a systém (32/64 bit). Jestli přeinstalace nepomůže může být chyba tky v OS, ale to ber jako už nouzové řešení. Zkus googlovat, třeba něco najdeš Smile
Geroj
Neaktívny topic, Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas