Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Pomoc = Velká odměna!
SenSuj
Ahojky, mám zde větší problém. Stahoval jsem si dnes mod do GTA SA, no trošku mi to GTA pokazil... Celé GTA i se Sampem jsem odinstaloval, nainstaloval zpátky GTA i Samp a Samp nefunguje. GTA SA normálně funguje, zapíná se atd.. Můj problém tedy spočívá v tomto zapnu Samp klient, mám zde v oblíbených SuperParbu a klient mi vůbec neukazuje jméno serveru (pouze IP), hráče, ping atd.. V Firewallu mám vše povolené, GTA i Samp jsem zkoušel znova asi 3x reinstalovat, nepomohlo... Když se připojím na server stále píše "Server din't responding" či dačo takového. Ani v "sekci" internet to nenačte žádné servery. Zkoušel jsem hledat po googlu, jak v Angličtině tak i v Češtině, nenašel jsem nic. Zkoušel jsem zapnout/vypnout Antivirus. Stále nefunguje.. Zkoušel jsem klienta jak z hlavní stránky SA-MPu tak i zde ze stránky.
Pokud mi někdo napíše do 24.5.2016 do 23:59 hodin správnou odpověd jak to opravím má 20MG. Pokud to bude později tak 10MG.
Panther
taká sprostá otázka .. máš stiahnutú dobrú verziu sampu ? 0.3.7-R2 .. to nie ze by som s teba chcel robit ****a, ale pre istotu :D
SenSuj
Tak stahoval jsem to z officiálních stránek SA-MPu i z této stránky..
https://ctrlv.cz/tqGY - Přikládám sem obrázek jak to vypadá když spustím klienta.

//e: Jelikož jsem docela manták tak bych odpovědi rád přesně s postupem. Děkuji
Panther
lebo presne toto robí ak máš zlého klienta .. skus dat do vyhladavaca sam klient 0.3.7 R2 .. a stiahnut, preinstalovat .. to je ta najprimitivnejsia vec co ma zatial napadla ..
Zrušený účet
Ahoj. Když jsi odinstaloval GTAčko, tak jsi odstranil i všechny zbylé složky s GTA ?
Panther
mam stranku, kde sa daju stiahnut vsetky verzie, no neviem ci to sem mozem dat koli reklame .. mas skype ?
SenSuj
Jojo, všechny složky jsem odstranil.
SenSuj
Citace
Panther napsal:

mam stranku, kde sa daju stiahnut vsetky verzie, no neviem ci to sem mozem dat koli reklame .. mas skype ?

Hod mi prosím tu stránku do SZ.
MADING
No a dělá ti to samé jen u serveru superpařby nebo celkově i na ostatních serverech?
SenSuj
Citace
OR1G1NAL napsal:

No a dělá ti to samé jen u serveru superpařby nebo celkově i na ostatních serverech?

Když si přidám nějaký server, tak taky nejde. Ani v sekci "internet" se nenačte žádný server (Ani se nezobrazí IP jako u oblíbených)
Zacek
Potřeboval bych se na to mrknout skype/teamviewer pak bych doázal pomoct :D
MADING
A máš SAMP spojené ve správné složce ve které máš vlastně singl Gta? Nedal jsi ho do jiné? Také to může být že tam máš zbytky z toho starého SAMPU nebo zbytky z toho módu zkus projed pc vždy se tam něco najde..
SenSuj
Citace
ZacekDan napsal:

Potřeboval bych se na to mrknout skype/teamviewer pak bych doázal pomoct :D

Tomu nejsem zrovna moc nakloněný. :-D

Or1g1nal nene, všechno vymazané. Mám GTA i v jiné složce. GTA SA i SAMP je ve stejné.
Krowky
Sekcia Diskuze o PC nie je vidieť alebo ako mám inak rozumieť tomu že to je v nezaraditelných?
SenSuj
Sry Krowkyss. Přehod' to tam jestli můžeš/chceš. Díkes
SKNxRaptoRx
Crackol si to GTA? :D ak nie tak crackni a mega si nechaj Smile
SenSuj
Citace
SKNxRaptoRx napsal:

Crackol si to GTA? :D ak nie tak crackni a mega si nechaj Smile

Ani crack nefunguje.. :-(

//E: Hodím vám se ještě https://ctrlv.cz/llsg co mi napsalo když jsem dal odstranit potíže s kompatibilitou. Zkoušel jsem ve vlastnoech, dát jako Správce i všechny různé Windows.
Upravil/a SenSuj dne 24.05.2016 12:38
Rosta
Presouvam
Masterskills285
Cauko daj do vyhladavača v PC gta sa set a vymaž ho to su nastavenia čo tam boli keď zapneš hru znova sa to objavi a resetne sa to skus to + vymaž komplet cele GTA aj zložku všetko aj z koša ho vysyp a potom keď to znova nainštaluješ tak vymaž pre istotu aj to gta sa set a malo by to šlapat klienta si kludne stiahni z tejto stránky funguje tu v pohode potom napiš držim palce
SenSuj
Citace
Masterskills285 napsal:

Cauko daj do vyhladavača v PC gta sa set a vymaž ho to su nastavenia čo tam boli keď zapneš hru znova sa to objavi a resetne sa to skus to + vymaž komplet cele GTA aj zložku všetko aj z koša ho vysyp a potom keď to znova nainštaluješ tak vymaž pre istotu aj to gta sa set a malo by to šlapat klienta si kludne stiahni z tejto stránky funguje tu v pohode potom napiš držim palce

GTA Sa set jsem už zkoušel mazat 2x nepomohlo. GTA Jsem také přeinstalovával už 5x. Zkoušel jsem klienta jak z officiální stránky SA-MPu tak i zde ze SP.

//E: Přes noc nainstaluju W10 (S uplným vymazáním souborů) a zítra dám vědět, jestli pomohlo. Stále přijímám rady.
Upravil/a SenSuj dne 24.05.2016 22:44
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů