Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Server lost your conection
RyderCZ_50
jakmile se připojím napíše mi to server lost you conection a nic jiného.Pak když mačkám třeba ty šipky tak nereaguje a vypnu to nevím co delat prosím pomocte SmileSmile
Geroj
Preinštaluj samp, resetuj router, pozri sa či si dobre skopiroval ip adresu.
Ondrah98
Ahoj, dodej screen, protože pochybuji, že ti to píše přesně toto... Nebude to: server closed to connetion?
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
esx_exiteye
Citace
Ondrah98 napsal:

Ahoj, dodej screen, protože pochybuji, že ti to píše přesně toto... Nebude to: server closed to connetion?

Také mám pocit je možné že sdílíš stejnou IP s permanentně zabanovaným hráčem. Smile
Ondrah98
Citace
The_ExIT napsal:

Citace
Ondrah98 napsal:

Také mám pocit je možné že sdílíš stejnou IP s permanentně zabanovaným hráčem. Smile

Kdyby sdílel zabanovanou IP adresu, tak mu to píše: You are banned...". Tady je problém zřejmě jinde a ten může vyřešit pouze hlavní administrátor.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
esx_exiteye
Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
The_ExIT napsal:

Citace
Ondrah98 napsal:

Kdyby sdílel zabanovanou IP adresu, tak mu to píše: You are banned...". Tady je problém zřejmě jinde a ten může vyřešit pouze hlavní administrátor.

Tak v tomto případě se omlouvám.. Měl jsem tušení že to píše ,,Server closed the connection".
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
3%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
24%